S KONJA NA MAGARCA

Prošle godine se Sandra Afrika baškarila na jahti, a pogledajte gdje se sada "prebija"

Djeluje da nije pretjerano društvena tokom ovog odmora

Blic.rs

26.7.2019

Sandra Afrika na plaži - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Atraktivnu pjevačicu Sandru Afriku ekipa "Blica" uslikala je kako unajmljuje ležaljku među brojnim turistima na omanjoj plaži jednog restorana u Pržnu.

Kako piše ovaj medij, Sandra je uslikana u kupaćem kostimu koji je nosila i prošle godine.

Pjevačica je godinama unazad preplanuli ten nabacivala na jahti za koju je tvrdila da je dobila od bake, a koja je nosila njeno ime. Međutim, situacija se znatno promijenila, ako je suditi po ovim fotografijama. Ona je uživanja na luksuznoj jahti zamijenila boravkom na gradskoj plaži, gdje čak ni suncobran nije unajmila.

Nervozno je tresla peškir dok joj se pijesak zalijepio za zgodno tijelo, a na prisutne nije obraćala previše pažnje. Jedini koga je udostojila pogleda jeste pas koji je trčkarao oko njene ležaljke.

- Sandra se nikom nije obratila, djeluje da nije pretjerano društvena tokom ovog odmora. Unajmila je ležaljku kao i sav svijet ovdje na plaži malog restorana, raširila peškir i sunčala se. Odmah je poručila i koktel, ali pošto ovdje nema stolova, morala je da ga zajedno s flašicom vode koju je donijela spusti u pijesak. Očigledno da zbog toga nije djelovala pretjerano sretno. Ovdje od luksuza nema ni traga ni glasa, ljudi su došli željni da se odmore od posla, djeca trče i igraju se u pijesku, gužva je. Mnogi donose samo peškire jer se ulaz na plažu ne plaća pa je gužva, što dodatno Afriku nervira. Mada, kako bi i bila zadovoljna... Nakon duge veze izgubila je Vladimira Volkova, a s jahte na kojoj je sunčala guzu prebacila se na ležaljke gradske plaže. Ne bih se ni ja smijala - kaže gospođa koja se rashlađivala na peškiru nedaleko od Sandre.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.