PRAVILA

Kejt Midlton ne želi svoje kraljevske obaveze, pa smislila plan da ih izbjegne

Šuška se da Vilijam i ona rade na tome

Avaz.ba/Kurir

28.7.2019

Catherine Middleton i princ William. Agencije

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton (Catherine Middleton), ima troje mališana, ali eksperti za kraljevsku porodicu tvrde da postoji mogućnost da će Vilijam i njegova draga dobiti i četvrto dijete.

Fil Dampier, komentator kraljevske porodice, rekao je da ga ne bi iznenadilo ako bi Kejt Midlton  i princ Vilijam (William) uskoro dobili četvrto dijete. Kako je objasnio, još jedno dijete bi vojvotkinju od Kembrdiža omogućilo da se isključivo posveti porodici i više ne bi morala obavljati kraljevske dužnosti.

Kejt Midlton (37) je majka princa Džordža (George) (6), princeze Šarolte (Charlotte) (4) i princa Luisa (Louise) (15 mjeseci).

- Kejt obožava svoju porodicu, ali nimalo ne uživa u obavezama koje joj nameće kraljevska porodica. Mislim da bi sa četvrtim djetetom konačno izbjegla sve ono što joj se ne dopada i uživala bi u onome što želi - izjavio je komentator kraljevske porodice.

Kejt Midlton i princ Vilijam nedavno su proslavili šesti rođendan sina prvjenca, princa Džordža.

Predstavnici kraljevske porodice nisu željeli da otkrivaju na kojem mjestu je porodica proslavila rođendan, niti žele da komentiraju navode da li Kejt planira po četvrti put  postati majka.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.