NEOBIČNO

Prekucala: Atraktivna hrvatska voditeljica udomila janje

Otkrila je kako je janje privrženije nego pas

Ješić: Oduševljena ljubimcem. Privatni album

A. Ču. / Avaz.ba

30.7.2019

HRT-ova voditeljica Jelena Lešić ljetne dane iskoristila je za odmor sa suprugom Krešimirom na Lošinju. Ipak, odlučili su proširiti društvo pa su udomili janje. U intervjuu za Index, Jelena je otkrila kako je znatiželjni ljudi zaustavljaju, a na prvu misle da se radi o psu. Reakcije su, kako kaže, odlične.

- Naš prijatelj koji je veterinar je došao s malim izgubljenim janjetom i pitao me mogu li ga nakratko uzeti. Pomislila sam, što ću s janjetom? Otišla sam po bočicu, uzela nadohranu za bebe, kozje mlijeko, počela ga hraniti i on je bio oko kuće. Vezao se za nas u dva tri dana i počeo je ići za mnom - rekla je voditeljica u intervjuu za Index.  

Otkrila je kako je janje privrženije nego pas. Kada idu u šetnju do kafića, novi ljubimac ide za njom, sjedi i čeka. Bračni par nadjenuo mu je simpatično ime Dogi.

- Na početku je imao čudan pogled, ali sad ga oboje obožavamo. Rano ujutro već plače, pa ga hranimo. Kad s mlijeka prijeđe na travu i krutu hranu dat ćemo ga nekome ko se bavi time, ali nikako da ga kolju - otkrila je Lešić.

I sama je svjesna da njihovoj ljetnoj avanturi uskoro dolazi kraj, a kako kaže, to joj nimalo ne pada lako.

- Ne mogu vam opisati koja je to ljubav i nježnost, rastopim se svaki put. Ronit ću suze kad se budemo odvajali, ali imam još mjesec dana slobodno - zaključila je voditeljica.

 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.