ESTRADA

Kad vidite koliko je Milica Pavlović iskeširala za stan, neće vam biti dobro

Mislila sam da ću se ove sedmice useliti, ali očigledno treba još malo strpljenja, kazala je pjevačica

Kurir.rs

1.8.2019

Milica Pavlović kupila stan u luksuznom dijelu Beograda - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Milica Pavlović uspjela je uzeti nekoliko slobodnih dana kako bi se odmorila sa željom da se nakon toga useli u novi stan.

Pjevačica je pazarila stan u jednom luksuznom dijelu Beograda, iskeširala je i za renoviranje, ali izgleda da nije baš sve išlo prema planu.

To iznenađenje sačekalo ju je tik pred povratak u srbijansku prijestonicu.

- Milica je nedavno u jednom luksuznom naselju u Beogradu kupila stan, za koji je izdvojila 270.000 eura, a za samo renoviranje i opremanje dala je 50.000 eura. Trebalo je da se po povratku iz Crne Gore već useli i odvojila je dane koji su joj za to potrebni, ali majstori nisu završili sve radove. Ovo je Milicu dodatno iznerviralo, jer joj to pomjera sve planove - rekao je izvor blizak pjevačici.

Milica se prvo naljutila, ali se brzo smirila i produžila odmor u Crnoj Gori. 

- Mislila sam da ću se ove sedmice useliti, ali očigledno treba još malo strpljenja. Na Crnogorskom primorju odmaram se po dan-dva, jer imam udarnički tempo i četiri puta sedmično pjevam u različitim gradovima, posvećena sam i četvrtom studijskom albumu, a za jesen spremam jedan projekt koji će biti na nivou Balkana - kazala je pjevačica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.