LJEPOTICE Obara s nogu

Je li Žaklina iz Srbije najatraktivnija baka na svijetu: Ima 50 godina i prava je bomba

E. Ma. /Avaz.ba
01.08.2019 19:39

Žaklina Berido-Pisano (Berrido) iz Srbije može ponijeti titulu najatraktivnije bake na svijetu. Objavama na društvenim mrežama ova 50-godišnjakinja svakodnevno obara s nogu.

No, iza sjaja i blještavila na fotografijama, krije se njena tužna priča. Ona je 2016., na Badnji dan izgubila sina, koji je stradao u saobraćajnoj nesreći u Beogradu. Sada na svaku svoju fotografiju stavlja hešteg #rememberstefan, u sjećanje na sina Stefana.

- Ja sam Janina mama i izgubila sam drugo dijete, sina Stefana koji je poginuo u 23. godini u jednoj saobraćajnoj nesreći. Oborio ga je jedan automobil na pješačkom prelazu u Beogradu 2016. godine. Bilo mi je jako bolno, teško, nepremostivo. Sada sam se posvetila mojim unukama čije slike sam sklonila sa svih društvenih mreža, ostale su samo neke na kojima im se ne vide lica - priča Žaklina, prenose srbijanski mediji.

Rođena je u Beogradu,udata je za Italijana i već mnogo godina živi u inozemstvu, a o njenoj ljepoti pišu brojni modni časopisi.

- Jedem mnogo voća i pijem mnogo vode. Pojedem jedan avokado dnevno, ne pušim i ne pijem. Jedem ribu, morske plodove, meso i povrće. Od svoje 10. godine bar 45 minuta dnevno vježbam. Neophodno je redovno vježbati i imati zdravu ishranu. I njegujem i svoju dušu - otkriva Žaklina.

Komentari

NA VRH