JET SET

Starleta Aleksandra Subotić mora na operaciju kičme zbog velikih grudi

Priznaje da se sada kaje zbog svojih brzopletih postupaka

Aleksandra Subotić. Arhiv

Piše: Avaz.ba

2.8.2019

Iako je mislila da je, izašavši iz "Zadruge" i novom vezom, riješila sve probleme, Aleksandra Subotić ipak je priznala da je veoma uplašena i zabrinuta zbog svog zdravstvenog stanja.

- Grudi mi vuku kičmu, koja se od težine iskrivila i konstatirana mi je diskus hernija - kaže Subotić.

Dodaje da ima nesnosnu bol, koja se može srediti jedino operacijom.

- Iskočio mi je diskus, dio između pršljenova, i sada trpim jake bolove u vratu, ramenima i leđima. Bila sam kod ljekara i prvo što ću da uradim jeste da smanjim grudi. Zakazala sam operaciju za početak avgusta, a onda ću vidjeti kako da riješim problem s kičmom. Pored operacije, postoje i inovativne metode injekcijama. Sada sam stalno pod blokadama i lijekovima protiv bolova. Nisam ni sanjala da ovo može da me zadesi - govori Subotić.

Aleksandra Subotić. Arhiv

Aleksandra priznaje da se sada kaje zbog svojih brzopletih postupaka.

 - Oduvijek sam htjela da imam bujno poprsje i, kad sam zaradila malo novca u prvom rijalitiju, po svaku cijenu sam htjela da ugradim silikone. Bila sam nesretna u vezi s Davidom i spas sam vidjela u tako nekim glupim odlukama. Otišla sam kod prvog plastičara i tražila što veće grudi. Kako sam bila debela, nekoliko brojeva veće grudi sam i mogla da iznesem, ali sada, kada sam smršavjela, imam velike probleme, na koje me niko nije upozorio - zaključila je Subotić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.