CRNA GORA

Starlete uhvaćene na gomili sa šestoricom: Gosti hotela, šokirani, gledali akciju

Božana i Aleksandra uhapšene zbog prostitucije, tarifa im 500 eura

Božana Vujinović i Aleksandra Morača. Facebook

N. Če. / Avaz.ba

4.8.2019

Plejbojeva zečica Božana Vujinović i manekenka Aleksandra Morača navodno su uhapšene u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije.

Djevojke su, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile sa klijentima iz Turske, prenosi Kurir.

Božana Vujinović. Facebook

- Vujinović i Morača su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa djevojaka za noć sa Turcima bila je 500 eura po osobi - navodi izvor dobro obavješteni izvor Kurira iz Crne Gore.

Prema navodima, hapšenje se dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u nevjerici posmatrali policajce kako odvode atraktivne djevojke. U početku im nije bilo jasno o čemu je riječ, a onda se pročulo da je u pitanju elitna prostitucija i da su jlepotice pružale seksualne usluge za novac.

Njih dvije su se već neko vrijeme nalaze u Crnoj Gori, o čemu govore i fotografije sa njihovih Instagram profila, koji su trenutno ugašeni.

- One su obilazile sve popularne plaže i poznate lokale, fotografiirale su se i pokazivale kako uživaju, a nerijetko su posjećivale i jahte. Božana je u Srbiji poznata kao jedna od najtraženijih djevojaka makroa Mihajla Maksimovića, koji se već izvjesno vrijeme nalazi u pritvoru - tvrdi  izvor i podsjeća da je Božana Vujinović zbog VIP prostitucije hapšena i 2014. godine, zajedno sa starletom Mimi Oro.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.