NEZGODE

Voditeljica Sanja Marinković zamalo se ugušila na moru

Prva joj je u pomoć priskočila prijateljica

Sanja Marinković: Doživjela nezgodu. Arhiv

Telegraf.rs

4.8.2019

Voditeljica Sanja Marinković (45) doživjela je nezgodu u jednom restoranu u Crnoj Gori, gdje se umalo ugušila, a prva joj je u pomoć priskočila prijateljica Vesna Dedić.

Dvije drugarice uživale su u jednom restoranu kad je Sanji riblja kost zastala u grlu. 

- Dok smo večerale sa prijateljima, pozvao me sin Strahinja, koji je trenutno u ljetnoj školi u Londonu, i ja sam, pričajući, uzela viljuškom parče ribe, ne gledajući ima li kosti i jedna mi je zastala u grlu. Uhvatila me panika, strašno me peklo i boljelo, nisam mogla pričati, počela sam se gušiti - počela je Sanja.

Agonija je trajala pola sata.

- Dali su mi koricu hljeba, ali je nisam mogla progutati. Onda je Vesna pozvala doktoricu Vanju Delić, koja je odmah stavila hiruršku ekipu na čekanje, jer je moja agonija trajala više od pola sata - kazala je Sanja. 

Doktorica joj je davala instrukcije preko telefona.

- Pokušala sam ispovraćati se, ali nisam mogla i sve više me boljelo. Doktorica mi je davala instrukcije telefonom i na kraju sam je uspjela izbaciti. Vesna me, onda, natjerala da prvi put u životu popijem lozu kako bih dezinficirala grlo i rekla mi je kako se i Milena Dravić u partizanskom filmu porađala uz flašu loze - ispričala je Sanja za "Svet".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.