ŽRTVA INSTAGRAMA

Katarina Živković psihopatu koji je zlostavljao prijavila policiji

Na početku je poruke pokušala ignorirati, međutim, kada su njeni najbliži upleteni u cijeli slučaj, odlučila je javno progovoriti

F. MUSTAFIĆ

8.8.2019

Živković: Radilo se o osobi koju poznajem - Avaz
Živković: Radilo se o osobi koju poznajem - Avaz
Živković: Radilo se o osobi koju poznajem - Avaz
Živković: Radilo se o osobi koju poznajem - Avaz
Živković: Radilo se o osobi koju poznajem - Avaz
+3


Popularna pjevačica Katarina Živković mjesecima je bila na meti zlostavljača koji ju je uznemiravao na društvenim mrežama. Na početku je poruke pokušala ignorirati, međutim, kada su njeni najbliži upleteni u cijeli slučaj, odlučila je javno progovoriti.

Sajber kriminal

Za „Dnevni avaz“ je kazala da je bila u pitanju ženska osoba, koju dobro poznaje.

- Ne bih o tome nešto pretjerano pričala. Već sam dovoljno rekla.

- Neki ljudi imaju određeni problem u životu i onda počinju razmišljati kako da se izliječe na nekom drugom. Što se mog slučaja tiče, ja sam psihopatu prijavila policiji s obzirom na to da se radi o sajber kriminalu, ali i osobi koju poznajem. To je prestalo i nadam se da će tako i ostati – rekla je Živković.

Ipak, kako je kazala, nije se iznenadila što se neko uopće odlučio da je maltretira.

- To se dešava, s obzirom na to da svako od nas danas može biti na nekoj društvenoj mreži. Sada se maltretiraju javne ličnosti jer smo im dostupni više nego ikad – istakla je ona.

Nemam odmora

Bez obzira na ovaj problem, to je nije mnogo sputavalo da nastupa širom regije. Tako će i večeras nastupiti pred sarajevskom publikom u jednom od ugostiteljskih objekata na Ilidži. 

- Ovo ljeto provodim radno. Najvjerovatnije neću nigdje ići na odmor, što je u nekom smislu i dobro, jer nikad više nisam radila kao sada. Stalno nastupam i u BiH. Česta sam gošća Sarajeva – kazala je Živković.

Za nju, inače, kažu da je jedna od najatraktivnijih pjevačica na estradi. Na kraju nam je kazala zbog čega je na Instagramu fanovi obasipaju pozitivnim komentarima kada je u pitanju njen izgled.

- Jednostavno vodim računa o svom izgledu, ne u velikoj mjeri, ali pazim šta i koliko jedem. Trudim se i da redovno treniram i to je to – zaključuje Živković.

 Ne brojimo godine, već pare

- Napunila sam 30 godina i osjećam se dobro, odnosno nikad mlađe. Puna sam energije. Mislim da u životu ne treba brojati godine, već pare. Šalim se, ali tek sad se osjećam spremnom za mnoge stvari, bar kada se tiče posla. Dosta sam ozbiljnija i znam da godine nemaju nikakve veze s tim kako se osjećate, već da je najbitnije stanje duha – dodala je Živković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.