KO JE OVO

Fanovi šokirani: Kim Kardašijan opet pretjerala s Photoshopom

Pohvalila se novom kolekcijom šminke objavivši brojne fotografije

Piše: N. Aj.

7.8.2019

Kim Kardašijan. Društvene mreže

Kim Kardašijan (Kardashian), jedna od najpoznatijih rijaliti zvijezda na svijetu, fotografije na društvenim mrežama sređuje u aplikacijama poput Photoshopa, a čini se da je u jednoj od posljednjih objava pretjerala s "dorađivanjem". Barem kada pitate njene pratioce.

Kim se pohvalila novom kolekcijom šminke objavivši brojne fotografije, a na jednoj od njih pozira u crnom "Versace" korzetu. Iako objava broji milionske lajkove, primat su preuzeli komentari šokiranih fanova koji tvrde da Kim ne liči na sebe.

Neki od takvih komentara glase: "Ko je ovo uopće", "Jesi li to ti", "Mislio sam da je Toni Brekston", "Šta ti je s licem", "Jesam li ja jedini kojem je trebalo deset sekundi da je prepozna?'... 

Slažu se u tome da rijaliti zvijezda pretjeruje te da time pokazuje kako, uprkos brojnim korekcijama na svom tijelu, i dalje nije zadovoljna izgledom. 

Nije prvi put da se zaigrala Photoshopom, pa se tako na njenim fotografijama nerijetko savija prostor ne bi li izgledala vitkije, a najviše se obrađuju službene fotografije, kao naprimjer one za šesnaestu sezonu rijaliti šoua "Keeping Up With The Kardashians". 

Tada je struk slavne Kim ispao nevjerojatno tanak, Kloi (Khloe) je izgubila cijeli donji dio tijela, dok je Kortni (Kourtney) dobila čudnu nogu.

Kim Kardašijan - Avaz
Kim Kardašijan - Avaz
Kim Kardašijan - Avaz
Kim Kardašijan - Avaz
Kim Kardašijan - Avaz
+2
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.