INSTAGRAM

Potrošila 10.000 eura samo na smještaj i prijevoz: Nataša Bekvalac pred bankrotom?

Detalji luksuznog odmora

Luksuzni odmor na Mikonosu. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

10.8.2019

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac trenutno odmara na Mikonosu, a navodno je samo za smještaj i prijevoz potrošila čak 10.000 eura, a pored toga određeno vrijeme na Mikonosu sa zadovoljstvom je posvetila  provodu i šopingu. 

- Nataša je u prethodnom periodu mnogo radila što na novim pjesmama i spotovima, što na nastupima. Sa druge strane navikavanje na život u Čeneju, gdje je podjednako brinula o školskim obavezama kćerke Hane i prvim koracima Katje potpuno su je izmorili. Zato je odlučila da ljetuje na Mikonosu i to u vili koja joj pruža sav luksuz. Osim što je bila smještena na plaži, pjevačicin apartman je bio luskuzan i posjedovao je vlastito dvorište sa bazenom. Kako je ljetovala sa prijateljima, nije željela da ona časti svaki put kada se za to ukazala prilika. Na plaži je sve vrijeme uživala u najskupljim koktelima, koje prave svjetski poznati barmeni, a koji upravo zbog toga koštaju više od 50 eura. Da ne govorimo o ručkovima i večerama u najskupljim restoranima ovog popularnoog otoka i provodu - otkrio je izvor blizak Nataši za Telegraf. 


Nataša Bekvalac uživa na odmoru. Facebook

Izvor je dodao kako je i sama pjevačica "šokirana koliko je potrošila, ali joj nije žao". 

- Rekla mi je da je oko 10.000 eura spiskala samo na smještaj, prijevoz i uživanje. Zapravo ona je u kešu ponijela nešto manje novca baš zato što je svjesna da uvijek potroši sve što ima u novčaniku, ali je onda prešla na karticu. I njoj je smiješno kada priča o tome, ali mi svi znamo koliki je Nata džek, pa nam nije čudno. S druge strane, veliki je hedonista i kada uživa, voli da to bude potpuno. Ova destinacija je inače malo skuplja, pa je lako dosegla sumu od deset hiljada - naveo je izvor. 



Nataša Bekvalac uživa na odmoru. Instagram

Nataša je, očito, i više nego svjesna koliko je potrošila, pa se jednom prilikom i sama našalila: "Atmosfera pred mojim bankrotom", napisala je ona na Instagramu, pa izazvala brojne reakcije.

Našalila se pa izazvala brojne reakcije. Instagram

Sa druge strane, nije propustila da spomene da se kući vraća odmorna i sretna. 

- Miriše na more koža boje cimeta, ovdje nema ničeg ružnog, sve je samo lijepo. Naučiš tako da gledaš i sve bude ljepše. Od šminke samo sunce, Bože, imam samo 22 godine. Najvažnije je da budemo zadovoljne i sretne. Zaljubljena sam u ovo ostrvo, preporođena sam i kao nova. Jedva čekam ponovo da dođem - samo je dio onoga što je pisala pored svojih objava.


Nataša odmara na Mikonosu. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.