JET SET Povodom 22. rođendana unajmila jahtu vrijednu 437.172.208 miliona KM

Udaje li se Kajli u tajnosti: U avion je unijela raskošnu vjenčanicu i muško odijelo

Šta je probudilo dodatnu sumnju

I. Š. / Avaz.ba

Dok je osoblje slavne bogatašice ukrcavalo njene stvari u avion, pažnju je privukla raskošna bijela haljina koja je izvirivala iz zaštitne folije dok ju je jedan od zaposlenika zračne luke u Los Anđelesu nosio prema avionu.

Rijaliti zvijezda Kajli Džener (Kylie Jenner) je povodom 22. rođendana unajmila jahtu u vrijednosti od 437.172.208 miliona KM. 

 • Kajli

  Kajli

  Foto: Arhiv


Unajmila je i privatni avion u kojem će se s porodicom i prijateljima odvesti do luksuzne jahte. Kajlini fanovi zaključili su kako sigurno priprema tajno vjenčanje u Italiji, daleko od javnosti i kamera koje je u stopu prate.

 • Raskošna bijela haljina i odijelo

  Raskošna bijela haljina i odijelo

  Foto: Twitter


Kajli je u dugogodišnjoj vezi s Travisom Skotom (Travis Scott, 28), s kojim ima jednogodišnju kćerku Stormi (Stormie).Ono što je pobudilo dodatnu sumnju kako se Kajli planira vjenčati u tajnosti je i to što su se njoj, Travisu i Stormi na jahti pridružili i mama Kris Džener (63) s dečkom, članovi najbliže porodice, kao i njene dugogodišnje najbolje prijateljice.Ovo nije prvi put da se sumnja, s obzirom na to da se Kajli i Travis često nazivaju mužem i ženom. Također, Kajli je već nekoliko puta fotografirana sa zaručničkim prstenom, iako je reper nikad nije formalno zaručio. 

Kajli i Travis upoznali su se 2017., vrlo kratko nakon što je rijaliti zvijezda prekinula dugogodišnju vezu.

NA VRH

Podijeli članak na