KRALJEVSKA PORODICA Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža su se šokirali

Zahladnili odnosi u kraljevskoj porodici: Hari napao Vilijama i Kejt

Neki izvori tvrde da su se dvije porodice otada još više udaljile, dok drugi tvrde da dvije vojvotkinje razmjenjuju poruke o odgoju djece

E. Š. / Avaz.ba
11.08.2019 15:33

Zahladnili odnosi u kraljevskoj porodici

Foto: Instagram

Kejt (Kate) i Vilijam (Wiiliam) zahladili su odnose s Megan (Meghan) i Hari (Harry), nakon što je princ Hari napao brata i snahu da ne podržavaju dovoljno njegovu suprugu u javnosti.

Navodno je jedne večeri, Hari krenuo sa svojim govorom, koji je potpuno šokirao vojvotkinju i vojvodu od Kembridža. Za to vrijeme Megan je sjedila pored Harija s kamenim izrazom lica, tvrde insajderi.

Kejt i Vilijam su mu navodno rekli da im nije problem pružiti više podrške Megan, a Kejt je čak sljedećeg dana došla na njihova vrata s buketom cvijeća. Zajedno su lani otišle i na Vimbldon, a i ove godine su ponovile to druženje. 

Neki izvori tvrde da su se dvije porodice otada još više udaljile, dok drugi tvrde da dvije vojvotkinje razmjenjuju poruke o odgoju djece.

Činjenice su ipak da su se Megan i Hari iselili iz Kensingtonske palače u "Frogmore Cottage", a napravili su i svoj profil na Instagramu. Njihov profil zasad ima 8,7 miliona pratilaca. Nakon 15 mjeseci odlučili su se odvojiti i od fondacije "Royal Foundation", koju zastupaju Vilijam i Kejt.

Komentari

NA VRH