PRELAZI GRANICU

U 44. godini slikala se skoro gola: Dara Bubamara pokazala tijelo ispod providnog kombinezona

Izazvala veliki broj negativnih komentara

Dara Bubamara. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

13.8.2019

Dara Bubamara (43) često se opasno zaigra u sređivanju svojih fotografija, ali isto tako često znaju i da iznenade njene paparaco fotografije s mora, na kojima se vidi u realnom svjetlu.

Dara Bubamara. Instagram

Ovaj put Dara se opet fotkala tip-top sređena, na moru, a iako je fotka očigledno obrađena, jedan detalj je promakao. Radi se o tome što je Bubamara pozirala u providnoj haljini, pa je dvije fotografije u istom izdanju objavila, ne mareći što je na obje pokazala previše. 


Dara pokazala previše. Instagram

Darine grudi jasno se vide, što je izazvalo brojne komentare.  

- "Joj Radoja, da sam konobar u tom lokalu, morao bih probati da te polijem nečim, pa da ću otkaz dobiti", "Vide ti se si*e, bre! Sramno, propala estrada", "Jesi ti to bez grudnjaka? Top si", "Daj, bre, ovo prelazi svaki nivo... Ima dijete. Bolje izbaci golu sliku i ćao", "Daro, pretjera ga sad", "Dobre jabuke", "Znaš da uživaš", "Sramotno jako, šta će to dijete poslije od takvog roditelja da nauči? Sramota živa, bolje da si se ošišala naćelavo", "Mogla si i bez te mreže da se slikaš, i ovako ti se vide kao kod krave, više jadno i bijedno. Nemate smisla vi s estrade, zaista", "Daro, ljubim ti te sočne blizance što imaš na sebi", neki su od komentara. 

Na drugoj fotografiji također se skoro sve vidi.

Dara Bubamara u provokativnom izdanju. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.