EKSKLUZIVNO Luksuz za nasljednicu

Jelena Karleuša će najviše žaliti: Vranješ kupuje vilu od milion eura u Atini

Pet spavaćih soba, dva kupatila, ogromna terasa

Piše: I. Š. / Avaz.ba

Afera s JK

Foto: PrintScreen


Ognjen Vranješ se prije dva mjeseca iz Belgije vratio u Atinu, a sad već kupuje vilu s pogledom na more. 

Fudbaler koji je u žižu javnosti dospio nakon afere s malom od velikog skandala - Jelenom Karleušom odlučio je da se skući u Grčkoj, gdje je i ranije živio. 

  • Ognjen Vranješ

    Ognjen Vranješ

    Foto: Arhiv


 - Ognjen je riješio da promijeni život iz korijena. Nema više ludovanja, smirio se i odlučio da se posveti karijeri, kćerki i sebi. Grčka je njegova omiljena zemlja gdje ima dosta prijatelja. Jedan od njih mu je predložio da kupi vilu na obali mora. Ideja mu se dopala i već je angažirao agenciju za prodaju nekretnina, koja radi na tome da mu pronađe dom po njegovoj želji. Ognjen odlično zarađuje i u planu mu je da kupi kuću kojoj pogled puca na more. Važno mu je da ima minimum pet spavaćih soba, jednu dječiju za njegovu nasljednicu, veliki dnevni boravak, dva kupatila, ogromnu terasu - priča izvor i tvrdi da je Vranješ spreman da za ovu investiciju da čak i milion eura.  

  • Jelena i Vranješ

    Jelena i Vranješ

    Foto: Print Screen


 - Smatra da je to pametno uložen novac. Vila koju kupuje je skupa, ali će mu se svaki euro uložen u nju isplatiti. On voli da uživa, a lokacija koju bira jedna je od najljepših u Atini. Eto, Jelena, da je bila pametna, uživala bi s njim, kao i što jeste uživala dok su bili zajedno, jer joj je on ispunjavao sve želje i kupovao razne krpice. Još je slobodan strijelac, i od afere s JK nije imao nijednu djevojku. Sada mu je važno da do kraja septembra kupi vilu, a onda će organizirati žurku za pamćenje, o čemu će svi mediji da bruje, posebno u Grčkoj, gdje se svaki dan piše o njemu - završava izvor.

NA VRH

Komentari