SVAĐE

Rat se nastavlja: Aca Lukas izvrijeđao Jelenu Karleušu

Dakle, pusti mene i počni da upotrebljavaš taj tvoj genijalni mozak tako da ne moraš svakih pola godine da preživljavaš traume, poručio je između ostalog

Karleuša i Lukas: Prepiska putem instagrama. Printscreen

I. Š. / Avaz.ba

14.8.2019

Jedan od najpoznatijih srbijanskih folk pjevača Aca Lukas i pop diva Jelena Karleuša zaratili su preko društvenih mreža zbog izvjesnog srbijanskog biznismena. Nakon što ga je Karleuša danas u statusu na Instagramu izvrijeđala, Lukas joj je, također na ovoj društvenoj mreži, odlučio uzvratiti istom mjerom, u njegovom stilu. 

- Izvini, izvini, izvini, Rusijo, što je ova samozvana ''genijalka'' sebe uporedila s tobom! Oduvijek si bila nerealna, i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primjere, kao što si ti, sređujem u hodu! Tvoja nemoć i tvoj bijes se vidi u tvom odgovoru (doduše, ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)! 

Pjevač je, također, podsjetio svoju prijateljicu kako se nije žalila kada je stao iza nje: 

- Elem, ja sam stao prije svega iza sebe i svih ostalih ljudi koje, ničim izazvana, vrijeđaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa“, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali! Ja tebe u svojoj objavi nisam vrijeđao, kao ti mene sada! Zašto misliš da su društvene mreže samo za tebe stvorene i da samo ti imaš pravo da sereš po Instagramu i da sereš stalno po nekome! E, vidiš, dođe momenat i za kontra smjer! Ponavljam, ja tebe nemam namjeru da vrijeđam, ali ne dozvoljavam da iko sere po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, stao u tvoju odbranu, kada si, gospođo s mozgom od 300 na sat, cvilila kao damjanov zelenko, jer je neko s mozgom od 3 na sat uspio da doskoči tvom turbo mozgu, pa ti se usrao u život... 

Kada je Lukas već bio na granici strpljenja, poručio je Karleuši: 

- Znaš već kako! Dakle, pusti mene i počni da upotrebljavaš taj tvoj genijalni mozak tako da ne moraš svakih pola godine da preživljavaš traume za koje si sama kriva! I prestani da vrijeđaš sve okolo, jer si zaista smiješna! A bit ću i konkretan: kada sam stao iza tebe u tvom sranju s Vranješom, ni Ceca ni bilo ko mi nije rekao ništa loše zato što sam to uradio! I ja bih to uradio ponovo! Ali ću ti reći i ovo: ružno je i bijedno je vrijeđati djecu, nečiju djecu, tako ružno i bezočno, kao što ti vrijeđaš Cecinu djecu! Treba da te bude sramota! Sad si se opet "razgoropadila" pošto misliš da si jaka! Pa dobro, "Rusijo", ostani u tom ubjeđenju, dodaj gas tom tvom genijalnom mozgu (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promijeni smjer kretanja! Ušla si u jednosmjernu! Zakucat ćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da najebeš! A ja ću svojim biciklom da nastavim... Pa možda obiđem cijelu Rusiju... biciklom! O kakvim kriminalcima ti pišeš i pričaš kada ih niko u svom "ljubavnom CV-ju" nema više od tebe! Hoćeš da nabrajam...? Fuj!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.