JET SET Krvava i u modricama stigla u Urgentni centar

Nadežda Biljić prvi put u javnosti nakon što je pretučena: Molim Boga da nisam trudna, ako jesam, abortirat ću

Tomu Panića privela policija

Sl. M. / Avaz.ba

Bivša ''zadrugarka'' i pjevačica Nadežda Biljić pojavila se prvi put u javnosti nakon što ju je pretukao dečko Toma Panić. Mediji u Beogradu snimili su Nadeždu, koja je krvava došla u Urgentni centar da bi joj ljekari ukazali pomoć.

- Nemojte sad. Pitajte Tomu. Ja nisam ništa kriva! Ne mogu sad ništa da pričam - rekla je za ''Kurir'' Nadežda na pitanje njihovog novinara da pojasni šta se desilo. 

Nadežda je u Urgentni centar došla u pidžami. Ona je prethodno na Instagramu postavila fotografiju na kojoj je krvava i u modricama, navodeći da ju je pretukao dečko Tomislav Toma Panić. 

- Toma je uvijek pokazivao agresivnost kad se napije. Tukao je druge ljude, ali mene nikad nije pipnuo. Idem sada na GAK da provjere jesam li trudna. Molim Boga da nisam! Ako jesam, abortirat ću njegovo dijete. On je velika "muškarčina", uvijek sam bila žensko, zato me pretukao. Stan je sav krvav, sve je porušeno u njemu, sve je polomljeno - rekla je Nadežda, prenosi ''Kurir''.

  • Toma Panić

    Toma Panić

    Foto: Screenshot


Mediji u Srbiji prenose da je Tomu Panića, navodno, privela policija.

Biljić je, prema pisanju ''Kurira'', u Urgentnom centru obavila sve preglede, kao i skener glave, budući da je zadobila udarce u predjelu lica, koje joj je u podlivima i modricama. 

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na