ZLOSTAVLJANJE Slavica Biljić šokirana i razočarana

Nadeždina majka otkrila razlog brutalnog prebijanja njene kćerke

Avaz.ba / Kurir.rs
15.08.2019 17:50

Nadežda i Slavica Biljić

Foto: Kurir.rs

Slavica Biljić, majka Nadežde Biljić (28), prva je saznala da je njena kćerka dobila batine od Tome Panića.

Nadeždina majka rekla je da je Toma bio u izlasku s djevojkama s kojima je flertovao, a njegova djevojka nije mogla šutjeti na to.

On je, izgleda, koliko sam čula od nje, ali i pročitala, neku djevojku poljubio. Je li neko spominjao neki dug, neki novac, nemam pojma. On joj je rekao da nije tačno. Otišli su u stan i on je izmlatio nju. Udarao je po licu. Vjerovatno ju je i šamarao, jer joj je lice najviše nastradalo. Ima i krvi. Nekog morate jako udariti da bi se to raskrvarilo. To je velika silina šake, ruke bila. On je izletio iz stana, tad je mene Nada zvala. Poslala mi je poruku. To je bilo negdje oko pola osam. Rekla mi je: ''Sad me upravo Toma izmlatio kao stoku.'' Ona mi je brzo ispričala šta se desilo. Ona je rekla da će zvati drugaricu. Poslije mi je poslala poruku da se Toma vratio u stan i rekao joj da mu se sk***ila, moram da budem prosta. Da će odspavati i da će ići odatle. Nada je zatvorila vrata, a u međuvremenu je stigla drugarica i prijavila policiji - kroz suze je za Kurir.rs ispričala Slavica.

Dodala je kako je šokirana i razočarana.

- Zar toliko ljubomore postoji? Ja sam šokirana i razočarana, ali ću stajati uz Nadu i iz inata ima da se bavi ovim. I iz inata ima da postane zvijezda, jer kad vam majka tako obeća, tako će i biti - rekla je ona kroz suze.

Komentari

NA VRH