SKANDAL Jelena ponovo glavna zvijezda, i to na domaćem porno-sajtu

Karleuša ponovo dominira internetom: Eksplicitnim snimkom čestitala rođendan Vranješu

Jelena je još na početku ove afere poručila da ne želi da daje izjave za medije

I. Š. / Avaz.ba
16.08.2019 08:34

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

Video na kojem se vidi kako mala od velikog skandala masturbira i pjeva rođendansku pjesmu svom tadašnjem ljubavniku Ognjenu Vranješu uveliko se širi društvenim mrežama, a na sajtu za odrasle pojavio se prije dva dana. 

  • JK
    JK Foto: PrintScreen

Na snimku se vidi kako se Jelena Karleuša dodiruje dok pjeva "danas nam je divan dan, našem Ognjenu rođendan" i na taj način dojučerašnjem ljubavniku šalje pozdrave i najljepše želje. 

  • Rođendanska čestitka
    Rođendanska čestitka Foto: PrintScreen

Na kraju videa naziru se pjevačicina glava i dio lica, kao i kosa roze boje, što znači da je čestitku snimila dok je bila u ljubavi s Ognjenom, s kojim je zbog prijetnji koje mu je javno uputila završila na sudu. Ali to nije sve! Nekoliko njenih golih fotografija također se može vidjeti na ovom sajtu za odrasle, zbog kojih je pjevačica javno zaprijetila bivšem ljubavniku.  

Podsjetimo, u pitanju su slike koje je slala fudbaleru Ognjenu Vranješu, pa i ona kako se zadovoljava u spavaćoj sobi dok je s druge strane žice sportista posmatra. Kada su se u javnosti pojavile sporne fotografije, pjevačica je pokušala sve da uvjeri da ona nije glavni akter u toj aferi, da je u pitanju fotomontaža, pravdajući se da ona ima madež na spolnom organu i ožiljak oko stomaka od dva carska reza. Rijetko ko je u to povjerovao, a i sam Vranješ je na Instagramu potvrdio da su bili ljubavnici

Komentari

NA VRH