POTRESNO Idilična veza pretvorila se u pakao

Prva ispovijest Tome Panića poslije incidenta: Šta se stvarno desilo u Nadeždinom stanu

Odgurnuo sam je i pala je preko stola

I. Š. / Avaz.ba
16.08.2019 10:55

Jučer ujutru cijeli region je potresla vijest da je došlo do fizičkog okršaja između bivših ''zadrugara'' Nadežde Biljić i Tomislava Panića. Nadežda je navela da je Toma na nju fizički nasrnuo te da ju je isprebijao, zbog čega je ona odmah otišla u Urgentni centar da bi joj sanirali povrede, a zatim u policiju, gdje ga je prijavila. 

  • Toma Panić
    Toma Panić Foto: PrintScreen

Policija je privela Tomu, on je dao iskaz, te je nakon nekoliko sati pušten. 

Ekipa portala Pink.rs odmah se uputila ka Paniću da bi čuli i njegovu stranu priče, a on je na početku razgovora pokazao posjekotinu na prstu, ali i krv na potiljku, na mjestu gdje ga je, kako kaže, Nadežda udarila staklenom flašom. 

  • Tomina povreda
    Tomina povreda Foto: PrintScreen

Toma je ispričao i svoju verziju priče, šta se dogodilo protekle noći kada se njihova, do tada čini se, idilična veza pretvorila u pravi pakao. 

- Ja sam izjavu dao u policiji, mislim da se slaže s njenom. Izlazili smo, kao što su svi mogli da vide na Instagramu. Tu sam načinio nekoliko koraka koje nije trebalo da načinim, bio sam s drugim djevojkama. Desilo se šta se desilo, Nadežda je tu izljubomorisala. Nisam je prevario, ne znam ni sam šta sam radio. Ja volim da sam u društvu mladih djevojaka i ona to zna. Kad smo došli kući, počela je rasprava. Ona je poslije toga mene udarila tom flašom, ne znam tačno da li je flaša ili je neka velika čaša staklena. 

Udarila me u glavu, ja sam je odgurnuo, ona je pala preko nekog stola. Ja nju nisam tukao, ja nisam čovjek koji će da udara žensko, kamoli pesnicama, kako ona priča. Ona vrata su krvava od moje ruke koja je isječena ovdje i od glave. Ja sam otišao u toalet da se malo operem, da dođem sebi. Mislio sam da se sve to malo smirilo, međutim, mislim da su komšije nazvale, čule tu raspravu. Ona je otišla, prijavila me i onda je došla policija - ispričao je Panić u jednom dahu. 

  • Toma Panić
    Toma Panić Foto: PrintScreen

- Ljudi koji mene poznaju znaju kakav sam ja, da volim da se družim i da pomognem, a što se naroda tiče, još nisam svjestan. Još ništa nisam pročitao, vidio sam slike tih vrata, vidio sam da Instagram gori. Ok, neka osuđuju. Vidio sam da su se bivši ''zadrugari'' oglasili, neka se oglašavaju, šta da radim, to je što je. Ne znam ni ja šta da kažem, osim da neke stvari u životu moramo da sagledamo u srž, da neke stvari ne ponavljamo, da neke greške ispravljamo i da idemo kako treba - zaključio je Toma. 

Kompletnu Tominu izjavu pogledajte u snimcima.

Komentari

NA VRH