TUGA

Nadežda Biljić želi da se ubije: Pije lijekove, plače i kuka, mora hitno kod psihijatra

Tomislav Panić slagao da je žrtva nasilja

Nadežda i Slavica Biljić. Avaz

Sl. M. / Avaz.ba

17.8.2019

Dan nakon što je brutalno pretučena, pjevačica i bivša ''zadrugarka'' Nadežda Biljić vratila se u rodno Valjevo.

Ovu odluku Nadežda je donijela na preporuku porodice.

- Došla sam da je vodim kući. Evo, upravo pakujem stvari i čekam je da se probudi. Nije spavala 48 sati zbog traume koju je preživjela. Uspjela je da zaspi uz pomoć lijekova i još se nije probudila - rekla je jučer Nadeždina mama Slavica za „Alo“. 


Nadežda Biljić. Arhiv

Prema njenim riječima, Nadežda je plakala i kukala te ima suicidalne misli.

- Sada su još vidljiviji modrice i podlivi, ali nije to ono što me brine. Modrice će proći, ali njena psiha će morati da se liječi. Mora hitno kod psihijatra. I sigurna kuća će joj biti na raspolaganju u svakom trenutku, kako za razgovor tako i za podršku, zaštitu, ukoliko zatreba - objasnila je Slavica.


Slavica, majka Nadežde Biljić. Screenshot

Pjevačica će se liječiti u Valjevu, a u Beograd će dolaziti samo po potrebi. Njena majka je kazala i kako će Nadežda ubuduće komunicirati samo sa psihijatrom i porodicom.

Slavica je kazala i kako je Tomislav Panić slagao da je on žrtva nasilja, navodeći da su u stanu bili forenzičari i policija te da je izvršen uviđaj.

- Jasno je kao dan da dečko laže, ali njemu na čast. Pa zamislite da je on, nakon što ju je prebio, legao da spava. Nadina drugarica, kada je došla u stan nakon što je Nada pozvala, zatekla je nju krvavu, a njega kako spava - kazala je Slavica za "Alo". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.