NAJAVA

Svi je željno iščekuju: Marija Šerifović konačno u Mostaru

Osim vokala, Marijin vrlo otvoren i direktan stav te status beskompromisne osobe koja nema dlake na jeziku, priskrbili su joj veliku popularnost u regiji

Šerifović: Nikad nije pjevala u Mostaru. Arhiv

Piše: A. Ču. / Avaz.ba

17.8.2019

Nakon rasprodane beogradske Štark Arene, Sava centra (čak 6 puta za redom), Tvrđave u Nišu (dva dana zaredom), sarajevskog stadiona Koševo, te zagrebačke Cibone, došao je red i na Hercegovinu gdje će Marija Šerifović svoje mnogobrojne fanove obradovati velikim solističkim koncertom 30.8.2019. u sportskom centru Kantarevac u Mostaru. 

Već punih petnaest godina Marija kontinuirano oduševljava kako svojim vokalom, tako i upečatljivom i snažnom emotivnom interpretacijom. Iza sebe ima pet studijskih albuma te brojne hitove među kojima je publici najbliža 'Molitva' s kojom je 2007. godine odnijela pobjedu na Eurosongu u Finskoj. 

Osim nje, i druge pjesme poput 'Svoja i tvoja', 'Sama i nervozna', 'Pametna i luda', 'Nije ljubav to' učvrstile su njezinu poziciju u samom vrhu regionalne pop scene što potvrđuje i veliki broj rasprodanih koncerata. Zanimljivo je da Marija nije nikada imala solistički koncert u Mostaru. Najbliže Mostaru nastupila je 2015. godine u Blagaju. 

Osim vokala, Marijin vrlo otvoren i direktan stav te status beskompromisne osobe koja nema dlake na jeziku, priskrbili su joj veliku popularnost u regiji. Svi njezini nastupi obilježeni su emotivnim reakcijama publike, te Marijinom strašću i izuzetnim muzičkim talentom.

Ulaznice za koncert možete kupiti na sljedećim mjestima: Mepas Mall (info pult) Caffe ICE BAR online kupikartu.ba.

Cijena ulaznica: Prvi paket ulaznica - EARLY BIRD parter - 15KM, VIP - 25KM.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.