JET SET

Niko nije došao da ga sluša: Kadri propao nastup, isplivali i dokazi

Šokirao fanove

Elvin Kadrić Kadra. Google

I. Š. / Avaz.ba

18.8.2019

Još od samog ulaska u sedmu sezonu rijaliti programa "Parovi" Elvin Kadrić Kadra istakao je pjevanje kao svoju primarnu profesiju pored fudbala koji nikada nije igrao profesionalno.  



Kadra. Google

On je koristio svaku moguću priliku u toku boravka u zemunskoj vili da bi zapjevao i raspoložio sve ukućane, ali i gledaoce pjesmama kojima je to teško uraditi, no nije odustajao i nastavio je da se drži svojih načela kada je riječ o izboru muzičkog pravca. 

Po izlasku svi su očekivali da će Kadrić poput drugih rijaliti učesnika koji su otišli u svijet estrade izgraditi karijeru i početi da puni splavove, arene ili makar kafane, no to se nije desilo. Čak i ako je imao nekoliko nastupa po mjesnim zajednicama u Njemačkoj, kao i manjim varošima u Srbiji, ali i Bosni, Elvin Kadrić nije dosegao ni približan nivo svojih kolega. 

Na društvenim mrežama se i dalje špekulira o njegovom odnosu s fanovima koji su ga bodrili do samog kraja, a na koje je, kako oni naglašavaju, Sarajlija iz Hadžića brzo zaboravio, no oni nikako nisu zaboravili na njega te su danas na jednoj od fan stranica na kojoj se redovno diskutira o učesnicima "Parova" isplivali i dokazi koji su poslali njegovi sada već bivši fanovi. 

Na pitanje ima li snimke s nastupa, Elvin je odgovorio:  

- Nemam, nije bilo raje, zato nisam objavio. 

Hoće li Elvin Kadrić ući u osmu sezonu rijaliti programa “Parovi” i nastaviti s pjevačkom karijerom, ostaje nam da vidimo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.