JET SET

Bivša zadrugarka zapalila internet provokativnim snimkom

Muškarce bacila u trans

Nora. Instagram

I. Š. / Avaz.ba

19.8.2019

Bivša učesnica Zadruge Eleonora Nora Miljković (25) zapalila je internet provokativnim snimkom na kojem pozira u tangama dok je njena zadnjica u krupnom planu.  

Sigurno da je muškarce bacila u trans. Eleonorin snimak na Instagramu za samo nekoliko sati pogledalo je više od 23.000 korisnika ove društvene mreže.

View this post on Instagram

Драги мои, бидејќи ми пишувате ненормално голем број на пораки поврзани со мојот начин на исхрана и вежбање и знам дека сите сакате да го најдете правиот пат до совршено тело, решив од денес да ви се посветам во тој поглед и да ве мотивирам да ги исполните посакуваните цели! 💪 Јас моментално не сум во мојата посакувана форма бидејќи немам тренирано три месеци , си земав малку одмор, но од оваа недела повторно се враќам во теретана на старите активности за подобри резултати! 🏋🏻‍♀️ Мора да знаете дека патот до совршено тело на почеток не е лесен но кога ќе ги добиете првите резултати никогаш повеќе нема да сакате да се вратите на старо , ќе се стремите кон уште подобри резултати, нормално со моја помош ♥️

A post shared by Eleonora Miljković 🍑 (@miljkovic.official) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.