ESTRADA

Darko Lazić i Marina se žestoko posvađali pred svima: Idi i ne vraćaj se

Malo nedostajalo da raskinu zaruke i otkažu vjenčanje

Darko Lazić i Marina Gagić. Arhiv

E. Š. / Avaz.ba

20.8.2019

Darko Lazić posvađao se sa zaručnicom Marinom Gagić, pa je malo nedostajalo da raskinu zaruke i otkažu vjenčanje, jer mu je prigovarala što mnogo pije.

Par je bio na humanitarnom koncertu za jednoipogodišnjeg Stefana Gončina, koji boluje od izuzetno rijetke bolesti, tuberoskleroze mozga. 

Pjevač, koji je bio jedan od glavnih organizatora, smjestio se u separe, da bi zatim poručio flašu viskija i počeo lagano pijuckati. Nakon pola sata stigla je i Marina, koja se poslije porođaja prvi put pojavila u javnosti. Čim je sjela pored njega, počela mu je prigovarati zbog alkohola.

- Rekao si da večeras nećeš piti. Budi od riječi - prigovarala je Darku zaručnica, a on se branio. 

- Šta ti smeta? Lijepa je atmosfera, pusti me i nemoj da mi soliš pamet svaki put. Ako ti smeta, slobodno idi i ne vraćaj se. Ne opijam se, pijuckam - uzvratio je Darko.

Njihovu raspravu čule su njegove kolegice Tamara Milutinović i Sandra Rešić, koje su sjedile za istim stolom jer su tu noć pjevale za bolesnog dječaka, pa su u jednom trenutku prišle Darku i zamolile ga da se izvini Marini. To je i učinio. Prišao je zaručnici, štipnuo je za obraze, poljubio i zamolio da mu oprosti njegovu viku.

- Nema potrebe da se izvinjavaš, sve je OK, ali moraš se smiriti, imaš porodicu - rekla je Marina.

Darko se zatim popeo na binu i tri sata pjevao bez prestanka za Stefana. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.