NEVJEROVATNO Iznijet će šokantne detalje o svom životu

Vanbračni sin Šabana Šaulića ulazi u "Zadrugu 3"

Hasan Dudić je sve potvrdio i otkrio do sada nepoznate detalje

Avaz.ba / Kurir.rs

Robert Omaljev ulazi u rijaliti

Foto: Arhiv


Robert Omaljev, vanbračni sin preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, i njegov brat Hasan Dudić ući će u rijaliti "Zadruga 3". 

Šabanov vanbračni sin iznijet će šokantne detalje o svom životu, ali i o tome zbog čega ga nikad nije prihvatila Šabanova supruga Gordana Šaulić.

- Robert je za novine u više navrata govorio o tome kakav je odnos imao sa Šabanom dok je bio živ pa je nekoliko puta iskreno govorio o tome da nikada nije bio rado viđen gost u njegovom domu jer ga Gordana nikada nije voljela. Smrt oca je Robertu teško pala, a on sada živi još teže otkako Šabana nema. Njegova finansijska situacija nije nimalo dobra, pa Robert jedva sklapa kraj s krajem. Iako je riješio da se povuče i da više u javnosti ne govori ništa o Šaulićima, poslije razgovora s Hasanom, s kojim se često čuje, Robert je prihvatio ući u novu sezonu rijalitija. Shvatio je da bi mu novac dobro došao, a osim toga, ima priliku da otkrije sve detalje o svom životu - rekao je sagovornik za Kurir.rs. 

Hasan Dudić je sve potvrdio i otkrio do sada nepoznate detalje.

- Tačno je da sam pregovarao s Pinkom da uđem u "Zadrugu 3". Nisam svoju kožu prodao nimalo jeftino pa će ih moj ulazak debelo koštati. Potpisao sam ugovor i mogu već sad slobodno reći da mnogima neće biti dobro kada ja otvorim usta. Zajedno sa mnom ući će i Robert, koji se u početku nećkao, ali je kasnije pristao ući u rijaliti jer mu je novac prijeko potreban. Objasnio sam mu da ima priliku sve ispričati, a pored toga i zaraditi novac. Njega svakako neće moći niko pipnuti jer je on meni kao rođeni sin. Niko prstom u njega neće smjeti upirati dok sam ja tu - rekao je Hasan.

NA VRH

Podijeli članak na