JET SET Sklopila dogovr sa Hepi televizijom

Zerina Hećo opet ulazi u rijaliti: Sa njom ulazi i njen dečko, a visina honorara je fascinantna

Nada se da će novu sezonu podići na još veći nivo

I. Š. / Avaz.ba
28.08.2019 06:40

Zerina Hećo

Foto: Instagram

Rijaliti zvijezda i starleta Zerina Hećo (26), prema nagađanjima, ulazi u novu sezonu rijaliti programa "Parovi". Navodno, rijaliti učesnica će se u luksuznu vilu useliti sa svojim sadašnjim dečkom, pjevačem Dadom Glišićem (41), i to za nevjerovatnu sumu novca od 100.000 eura. 

Njih dvoje upoznali su se nakon Zerinonog napuštanja rijalitija "Zadruga 2". Oni su prvenstveno bili saradnici, a taj odnos prerastao je u ljubavnu priču. Dado je radio na Zerininom prvom singlu koji je nedavno izbacila, čime je uplovila u estradne vode. 

- U početku su se oboje dvoumili, posebno Zerina, koja smatra da joj je rijaliti-šou narušio zdravlje, ali je Dado presjekao i rekao joj da su zajedno jači i da će moći sa svakim da se izbore. Tako su sklopili dogovor sa Hepi televizijom, koja u njih ulaže dosta novca, ali i nade da će novu sezonu podići na još veći nivo - kaže izvor. 

  • Zerina i Dado
    Zerina i Dado Foto: Instagram

- Njih dvoje su toliko zaljubljeni da se ne odvajaju po čitav dan. Zerini jako prija Dadova pažnja, a on je prema njoj veoma pažljiv i izvukao ju je iz depresije, u koju je zapala zbog zdravstvenog stanja u kojem je bila. Tako da će njih dvoje sigurno biti zanimljivi gledaocima budući da ćemo Zerinu sada upoznati iz nekog drugog ugla - tvrdi upućeni izvor. 

Komentari

NA VRH