DRAMA

Pjevač iz Srbije strahuje: Zapalili mu kafić i automobil, stigle i prijetnje

Kafić potpuno izgorio. Alo.rs

Avaz.ba / Alo.rs

20.8.2019

Muzičaru Petru Anđelković Peci iz Smedereva zapaljeni su tokom vikenda kafić i džip "Range Rover", a policija traga za počiniocima! Kako saznaje Alo.rs, tokom noći između petka i subote, dok je Petar bio na svirci, njemu je izgorio automobil u Goranskoj bb na Dunavskom keju, a noć kasnije vatra mu je progutala kafić „VIP kafe“ u Kolarskoj 2.

Vatra na džipu klavijaturiste iz Smederava je, kako se sumnja, izbila u predelu motora, ali i unutrašnjosti vozila. Iako su reagirali vatrogasci, automobil je potpuno uništen, a od vatrene siline pukla je šoferšajbna. Samo dan kasnije, također pod okriljem mraka, vatra je progutala kafić na koji je Petar bio ponosan i tada je posumnjao su mu požari podmetnuti.

- Ne znam ko je to uradio. Nisam ni sa kim u svađi, nemam dugovanja, niti se s bilo kime raspravljam. Sviram klavijature, pjevam, bavim se muzikom. Kafić je moj, otvorio sam ga 1. jula, bio je skroz nov i sređen. U šoku sam, plašim se. To je namjerno urađeno, ništa nije slučajno, zbog sam tražio zaštitu policije - rekao je za „Alo!“ Anđelković.

On kaže da je čuo da će da mu zapale i splav u Smederevu.

- Drugarica mi rekla da je čula da se spremaju da mi zapale i splav. Ne znam ko. Zabrinut sam sada i za kuću u kojoj živim s roditeljima i bratom - rekao je Anđelković, koji u svom, ali u drugim lokalima nastupa s pjevačicom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.