JET SET

Rada Manojlović uhvatila Harisa Berkovića u prevari: Pronašla mu poruke u telefonu, nastao opći haos

Veza opet u krizi

Rada i Haris. Instagram

I. Š. / Avaz.ba

21.8.2019

 Radi Manojlović i Harisu Berkoviću veza je opet u krizi. 

Pjevačica je uhvatila dečka kako se dopisuje s jednom Bosankom, s kojom je ugovarao susret, da bi potom među njima nastao opšti haos. 

Njihova svađa nije zaobišla komšije, koje su sve čule, pa je malo falilo da pozovu policiju kako bi smirile galamu. Srećom, do toga nije došlo jer je folkerka u dobrim odnosima sa susjedima, koji su joj ovog puta progledali kroz prste. 

- Rada je primjetila da Haris posljednjih dana ne ispušta telefon iz ruku, što je u njoj izazvalo sumnju i nervozu. Sasvim slučajno naletjela je baš u trenutku kada se dopisivao a nekom djevojkom, pa nije mogao da se izvadi. Vidjela je komunikaciju i veoma se naljutila. Berković ništa nije obećavao toj djevojci, ali je flertovao s njom preko poruka na razne načine. Ma bila je to klasična razonoda - otkriva izvor i dodaje da se pjevačica jako naljutila. 

 

Rada i Haris. Arhiv

- Povrijedilo ju je veoma. Iako je Rada sigurna u njegovu ljubav, zasmetalo joj je što pjevač posvećuje pažnju drugim djevojkama. Uvijek se trudila da bude tolerantna, ali ovo ju je baš poremetilo. Počela je da viče, izgubila je kontrolu, govorili mu je sljedeći put letiš iz stana, a Haris ju je smirivao. Jedan komšija im je pozvonio na vrata i opomenuo ih da se utišaju. Da nije prekinuo raspravu, vjerovatno bi Rada izbacila Harisa iz stana. Međutim, čim su došli sebi, sjeli su i porazgovarali kao pravi civilizovani ljudi - završava izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.