JET SET Prekinuto veliko prijateljstvo

Zbog ove pjevačice Saša Popović i Zorica Brunclik ne govore već godinama: Razlog će vas šokirati

Godinama bila u žiriju "Zvezda Granda"

I. Š. / Avaz.ba
21.08.2019 15:38

Saša Popović i Zorica Brunclik

Foto: PrintScreen

Iako su dug vremenski period bili prijatelji i saradnici, Zorica Brunclik i Saša Popović su raskrstili puteve i već godinama unazad ne govore. 

Pjevačica koja je godinama bila čak i u žiriju "Zvezda Granda", prema riječima svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, odlučila je tada da više nikad ne kroči u Sašinu produkcijsku kuću.  

- E sad je ovo naša odluka... i nadam se da ćeš nas razumjeti i između nas ništa neće promijeniti (ako ti to hoćeš, naravno), od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dok god si na TV Prvoj - stajalo je u harmonikaševoj poruci, koju je tada objelodanila "Grand" produkcija. 

  • Zorica Brunclik
    Zorica Brunclik Foto: Instagram

Izvor sukoba je, kako je prenio te godine "Informer", zapravo bila Ana Nikolić, odnosno prilog o njenoj zadnjici koji je u "Grandovoj" emisiji bio dvostruko duži od onog o koncertu Brunclikove. 

- Kemiš je poludio kad je vidio da su pjevačici koja ima 40 godina karijere posvećene dvije minute u prilogu, a zadnjici Ane Nikolić čak pet. On je to otvoreno i rekao Popoviću, jer su navikli da ne kriju jedan od drugog šta misle i šta im smeta. Kemiš mu je samo skrenuo pažnju da to nije korektan odnos prema Zorici, ali su se stvari potom otrgle kontroli - ispričao je izvor. 

  • Ana Nikolić
    Ana Nikolić Foto: Instagram

- Ma jeste li vi normalni?! Stvarno mislite da me zanima koliko se ko pojavljuje na televiziji? Da li mi vama ličimo na nekog ko se bavi time? Nemamo komentar - poručila je Ana Nikolić. 

Komentari

NA VRH