POZNATI Nije prisustvovala općinskom vjenčanju

Izostala sa svadbe svoga brata: Emina progovorila o snahi

Mirsad Turdžan nisu uvijek cvjetale ruže u ljubavnom životu

Avaz.ba / Alo.rs
21.08.2019 22:37

Emina Jahović

Foto: Instagram

Brat Emine Jahović, Mirsad Turdžan bio je veoma uspješan košarkaš koji je dobio i teren sa svojim imenom nakon završetka karijere.

Kada je riječ o njegovom privatnom životu, nisu mu uvijek cvjetale ruže. Sa prvom suprugom, bivšom misicom Dinom Džanković, dobio troje djece, sina Nusreta i kćerke Kairu i Nebu. Od nje se razveo 2012. godine, a 2016. godine oženio se drugi put u Novom pazaru sa Beograđankom Dušicom Trninić. Sa njom dobio je dva sina.

Emina je uvijek isticala da je veoma vezana za svoju porodicu, ali se rijetko sa njima pojavljuje u javnosti. Također, pjevčica nije prisustvovala vjenčanju svog brata, što je pokrenulo razne spekulacije.

- Apsolutna je neistina da imam bilo šta protiv Mirsadove supruge. Svog brata volim najviše na svijetu i naravno da volim i poštujem osobu koja njega čini sretnim. Njih dvoje su u braku već mjesecima, a sada su samo otišli u općinu da se registriraju, nisu pravili svadbu. Cijela naša porodica se mnogo voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život, to je jedina istina i tako će zauvijek biti - izjavila je tada Emina.

Komentari

NA VRH