JET SET

Kija Kockar igrala kao oko šipke: Iz prvih redova je posmatrale maloljetne osobe

Pjevačica je na dobar način iskoristila svoju popularnost

Kristina Kockar. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

26.8.2019

Kija je na nastupu koji je prije nekoliko dana održala u jednoj diskoteci u Crnoj Gori, kako tvrdi izvor ''Republike'', otkopčala sako i počela igrati kao oko šipke, dok su je iz prvog reda mahom posmatrale maloljetne osobe. 

- Kija na svojim nastupima pored sebe ima igračice, a kako uvijek želi da se pokaže u što boljem svjetlu, odnedavno je počela sve manje garderobe da nosi da bi na sceni izgledala što provokativnije. Ona se sa svojim PR timom konsultira oko svega, a sama je dala prijedlog da počne nositi izazovnije odjevne kombinacije jer smatra da ima šta da pokaže. Ona je u jednom klubu u Igalu došla u šarenom neon kostimu, ali to nije bio autfit za cijelu večer - rekao je izvor koji se našao na licu mjesta. 

 

Kija Kockar. Instagram

Kristina je planirala da u drugom satu nastupa iznenadi okupljene, pa je u jednom trenutku otkopčala gornji dio i počela da se dira po grudima. Kristina je igrala kao da je u striptiz-baru, držala se za stalak mikrofona i uvijala oko njega pred djecom koja su nastup posmatrala iz prvih redova, navodi ''Republika''. 

- Kija je riješila da se malo razgoliti, pa je nastup nastavila igrajući u grudnjaku, to jest seksi donjem vešu koji nimalo ne liči na scensku garderobu. Djeca su bez daha gledala u Kiju, pa su je snimala iz prvih redova mobilnim telefonima, a Kockar se ponašala kao da je nije bilo briga što pred djecom igra razgolićena, pa je i sama u jednom trenutku krenula da se snima i klipove objavljuje na društvenim mrežama - rekao je izvor. 


Kija na nastupu. Instagram

- Uvijala se oko stalka za mikrofon kao striptizeta dok su je djeca snimala i dozivala. Umjesto da pjeva, ona takav primjer daje djeci. Izbaciš grudi, igraš kao go-go igračica i kao baviš se pjevanjem, grozno - kaže izvor. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.