MUZIKA

Redovno treniram i masiram se, to je moj balans

Često javnost iznenadi provokativnim fotografijama na Instagramu

F. MUSTAFIĆ

26.8.2019

Marina Visković: Zabavlja publiku širom regije - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+8

Atraktivna srbijanska pjevačica Marina Visković (31) maksimalno koristi ljeto kako bi zabavljala publiku širom regije. Iako skoro svake večeri nastupa u drugom gradu, nađe vrijeme za sebe i za svoje najbliže.  

Novi saradnici

Kako nam je rekla, muzika je njen život, a vrijeme provedeno sa publikom, ne predstavlja joj nikakav napor. 

- Imam tu sreću da radim posao koji najviše volim i koji me ispunjava. Donijela sam odluku da se malo više odmaram nego prethodnih godina tako da sam sada možda i najviše odmarala do sada. Želim da se što bolje posvetim svojim narednim muzičkim projektima – kazala je Visković.

Publika je uglavnom pamti po hitovima “Superheroj”, “Kolaps”, “Alarmantno”, “Bensedini”… a kako nam je otkrila, uskoro će svoje fanove obradovati novim pjesmama.

- Pripremam nove pjesme, imam nove saradnike. Veoma mi se dopada nova zamisao u kojem pravcu da idem, odnosno šta da publici priredim. Jedva čekam da ih obradujem – poručila je.

Korekcije na tijelu

Često javnost iznenadi provokativnim fotografijama na Instagramu. Iako se medijima nedavno požalila zbog korekcija koje je imala na tijelu, kako nam je kazala, trenutno je vrlo zadovoljna svojim izgledom.  

- Redovno treniram i masiram se. To je moj balans – dodala je Visković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.