JET SET

Lukasu stižu jezive prijetnje zbog Karleuše i Brene: Neće mene pljuvati neka osoba s lažnih profila

Odavno bi bio zakopan da te JK ne poštuje

Aca i Jelena. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

27.8.2019

Aca Lukas dobiva prijetnje smrću preko društvenih mreža nakon što je izvrijeđao Jelenu KarleušuLepu Brenu.

Folker je za JK kazao da je sujetna i ljubomorna osoba, koja je bliska s kriminalcima, dok je za gazdaricu "Granda" kazao da je ''protuha, otvaračica usta i cirkuzant''. 

Rat je nastavio i jučer komentiranjem Breninog stajlinga s koncerta koji je održala prije njega u subotu na "Mjuzik viku". 

- Je li ovo JK ili JF (aludira na Brenino pravo ime Jahić Fahreta, prim. aut.)? Moj sin Andrej gleda Instagram i pita me: ''Ćale, je l' ovo JK?" Ne zna on. U trenutku se učinilo i meni. A odgovor je: "Nit' je JK, nit' je JF, a nisu ni labudovi, već je iz šume pobjegla teta, to je naša trećedobna štrumfeta. 

Ovo se nije dopalo fanovima ovih pjevačica, pa su počeli da vrijeđaju Lukasa, ali i da mu prijete. 

- Jao, imaš sreće što te Jelena poštuje. Ti bi bio zakopan odavno - napisao mu je jedan pratilac na Instagramu. 

Folkera je ovo dodatno razbjesnilo, pa je odbrusio: 

- Neka virtuelna osoba iza tastature rekla je da bih odavno bio zakopan da nisam simpatičan JK? Zakopan sam bio samo na zimovanju u Zakopanima u Poljskoj, osamdesetih, kad se snijeg obrušavao u lavinama na skijalište. A kad je riječ o JK, koju je NN osoba optužila da se bavi ''zakopavanjem ljudi'', takvu osobu osuđujem jer se ona bavi pjevanjem - napisao je pjevač na Instagramu, a zatim poručio da će naći sve koji mu prijete s lažnih profila. 

- Izbaci svoju sliku i podatke, pa ću da ti se izvinim. Komentirate kako sam prostak, ali neće mene pljuvati neka osoba s lažnim profilom, jer misli da ga nećemo naći. Nemojte biti tako sigurni.

 

Aca Lukas. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.