JET SET

Katarina Grujić nije poslušala savjete ljekara: Otišla na nastup, otežano se kretala na bini

Strahuje šta će joj reći

Katarina Grujić. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

28.8.2019

Ljekari su mi strogo zabranili bilo kakve aktivnosti i iskreno se nadam da niko od njih nije vidio moj nastup, rekla je pjevačica. 

Pjevačica Katarina Grujić nastupila je na "Music Week'' festivalu na Ušću poslije zdravstvenih problema zbog kojih je jedno vrijeme bila i u bolnici. Pjevačica je priznala da je i, uprkos savjetima ljekara da miruje, ipak otišla na nastup na kojem je napravila neviđeni spektakl. 

- Moje zdravstveno stanje još nije najbolje, ali se nadam da će biti sve bolje jer pijem antibiotike. Ljekari su mi strogo zabranili bilo kakve aktivnosti i iskreno se nadam da niko od njih nije vidio moj nastup. Kada budu vidjeli, plašim se da će me ubiti - rekla je kroz smijeh Katarina. 

 

Katarina Grujić. Arhiv

Međutim, i pored savjeta ljekara koje nije poslušala, Katarina se pojavila u haljini od kristala koja je bila teža od pet kilograma. 

- Kada sam vidjela taj kostim, znala sam da ću ga nositi. Međutim, stvarno je bio pretežak, jer je pun kristala i sigurno ima više od pet kilograma. Bilo mi je teško da se krećem, još teže da igram, ali je vrijedilo. Srećom, ništa nije puklo. Međutim, čim sam završila nastup na Ušću, otišla sam u bekstejdž, promijenila obuću i obukla toplu garderobu. Jasno mi je da sada moram da se čuvam - ispričala je kroz smijeh Grujić i dodala da se plaši šta će joj ljekari reći. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.