JET SET

Toma nije lagao: Objavljena prepiska u kojoj Nadežda poslije navodnih batina hoće da ide kod njega

Pjevačica će se potruditi da dobije doživotnu zabranu prilaska njoj

Toma i Nadežda. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

28.8.2019

Tomislav Toma Panić je jučer u utorak, 27. avgusta, rekao kako je Nadežda Biljić ta koja je pokušavala stupiti u kontakt s njim te da ga vidi nakon navodnih batina koje je dobila od njega 15. avgusta.  

Nadežda se nakon te njegove izjave, u kojoj je rekao i da ju je samo odgurnuo, a ne tukao, oglasila i rekla da laže, te da ga čeka tužba i da će se potruditi da dobije doživotnu zabranu prilaska njoj. 

No, nakon toga je Panić objavio Nadeždine poruke koje je slala očigledno njemu bliskoj osobi nakon navodnog incidenta 15. avgusta, pošto je htjela da dođe u Svilajnac da ga vidi. 

- Samo Tomu nikako, Nado... Nemoj da se igrate. Ne smije. Smjestili bi mu još više. Nemoj, molim te. Znaš da ne smije - napisala joj je osoba s kojom se dopisivala. 

- Ovako, mi ćemo sutra uvečer s mojim kumom doći, ja ću sutra da vidim da smjestim njih dvoje, a ako Tomislav hoće da me vidi da pričamo, moramo negdje gdje nas niko ne vidi, ako ima neku ideju, neka da prijedlog. Vidite ovako, ja sad tražim hotele, hostele, možda večeras dođem u Svilajnac, voljela bih da vidim Tomu da niko ne zna i telefon ću da ugasim da niko ne zna - piše u porukama koje je Panić objavio, a koje je Nadežda navodno poslala nepoznatoj osobi. 


Tomina objava. Instagram

- Ne smije nikako... - odgovorila joj je nepoznata osoba, uvjeravajući je da odustane od ideje da traži Tomu, koji bi, u slučaju da se vidi s njom, dobio kaznu zatvora, jer mu je izrečena mjera zabrane prilaska od 30 dana. 

- E, ovako, u današnjoj izjavi za novinare nikoga nisam spomenuo u lošem kontekstu, pa tako ni nju. Lijepo sam rekao šta sam imao i vidio sam da konstantno se priča o tome kako ja nešto lažem ili izmišljam. Ovim putem bih želio najljepše da zamolim Nadeždu da prestane sa svojim hirovima i izletima bijesa, ljubomore itd... Tako i sve da prestanu s ovim. Smatram sve ovo jednim vapajem za medijskom pažnjom te samim tim bih rekao da prestanu s izmišljotinama o meni i ja se o ovoj temi više stvarno ne bih oglašavao. Hvala i živjeli - napisao je Toma na prepisci koju je objavio. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.