TALENTI

Marko Bošnjak: U Zagrebu mi najviše nedostaju mamina kuhinja i društvo iz ulice

Pobjednik „Pinkovih zvezdica“ u rodnom Prozoru sprema se za nastavak školovanja

Bošnjak u (sredini): Imao odličan koncert u Neumu. Avaz

Piše: M. Sm.

29.8.2019

Marko Bošnjak (15), dječak iz Prozor/Rame koji je prije tri godine svojim nastupima, ali i pobjedom u takmičenju „Pinkove zvezdice“ oduševio ne samo svoju BiH nego i cijeli region, nedavno je u Neumu sa svojim sugrađanima Davidom Glibom i Ivanom Vlajčićem održao predivan koncert.

Marko će još kratko boraviti u rodnom kraju, jer uskoro mora pakovati kofere za Zagreb. Tu će se vratiti u klupe Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju, ali i one u Muzičkoj školi „Husar&Tomčić“.

- Uz zabavu i druženje na raspustu, pripremam se za nastavak školovanja. Iskreno ću vam reći da imam određene poteškoće s matematikom, pa moram vježbati - kaže Marko i dodaje da u Zagrebu planira snimiti obrade još nekih poznatih pjesama.

Istovremeno, do kraja godine svjetlo dana trebala bi ugledati njegova prva samostalna pjesma.

U Zagrebu mu, priznaje nam, najviše nedostaju mamina kuhinja i društvo iz ulice i zgrade.

- Uvijek se rado vraćam u moj Prozor. Mjesto u kojem sam se rodio i svoju BiH nikad neću zaboraviti, bez obzira na to kuda me put odvede - ističe Marko.


Novi prijatelji

- U Zagrebu živim u učeničkom domu i taj život srednjoškolca ima svoja pravila. Pokušavam sve obaveze ispuniti. Naravno, novo je okruženje, ali sam stekao i nove prijatelje - priča nam Marko.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.