JET SET

Komšije Lune Đogani otkrivaju kako se ona ponaša kad nije pred kamerama

Uvijek pozitivna, nasmijana i dobro raspoložena

Luna Đogani. PrintScreen

I. Š. / Avaz.ba

29.8.2019

Komšije pobjednice “Zadruge 2“ otkrivaju da ona ne izgleda reprezentativno u svakodnevnom izdanju, ali da je ljubazna, fina i da je ''laka'' na novcu.  

Pobjednica “Zadruge 2” i pjevačica u usponu Luna Đogani od izlaska iz Imaginarija živi u elitnom naselju u Novom Beogradu, a njene komšije imaju oprečna mišljenja o njoj. Dok je jedni hvale i govore da je galantna, drugi je kude i zamjeraju joj na izgledu. 

Po odlasku u Lunin kraj prvo je posjetila frizerski salon u blizini zgrade u kojoj živi. Kozmetičarka Ivona imala je lijepe riječi za Lunu.  

- Luna je naš redovan gost. Dolazi kod mene barem jednom mjesečno na sređivanje noktiju. Radim joj klasične stvari, pedikir i “frenč”. Strpljiva je, ljubazna i fina. Pozitivna je veoma, uvijek nasmijana i dobro raspoložena. Dolazi i s majkom Anabelom, ali i s Markom Miljkovićem. Uvijek ostavi bakšiš - kaže Ivona, a potom otkriva kakva je njena veza s Markom van očiju javnosti. 

- Ne znam šta se piše po novinama, ali njih dvoje djeluju skladno i sretno. Stalno sjede ispred salona s Ilijom, lijepo se druže i sve protječe u lijepoj atmosferi. 


Luna Đogani. Arhiv

Radnica iz slastičarnice koja se nalazi tik do salona, također, ima lijepo mišljenje o Luni Đogani.  

- Luna je moj čest posjetilac. Stalno sjede ona i Marko tu ispred salona koji drži njen drug, pa često svrate i kod mene. Kupuju kolače i kafu, a najviše sladoled. Fini su, ljubazni i ponašaju se kao sav običan svijet - rekla je ona. 

Konobarica Kristina iz obližnjeg kafića nije htjela da se fotografira, ali je bila raspoložena da priča o rijaliti zvijezdi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.