UPLAŠEN

Slobi Radanoviću prijete ubistvom: Spavao sa ženom narkobosa, sad unajmio osiguranje da ga čuva

Oboje su se uplašili njenog muža

Sloba Radanović. Instagram

I. Š. / Avaz.ba

30.8.2019

Iako je Sloba Radanović pričao kako ga je djevojka ostavila iz nekih privatnih razloga, tačnije jer navodno ne može imati djecu, istina je da su se oboje uplašili njenog muža, ozbiljnog narkobosa.  

Muž, koji živi u inozemstvu, saznao je za aferu svoje žene s pjevačem i sada je spreman da opere svoj obraz tako što će se žestoko osvetiti Radanoviću i naučiti ga čije žene ne smije odvlačiti u krevet. 


Sloba Radanović. Instagram

Iako je unajmio osiguranje, Sloba je preplašen i na sve načine pokušava smiriti situaciju i oprati se.  

- Nije Sloba skrivao djevojku bez razloga, već zato što je ona udata za opasnog krimosa, koji ne smije da dođe u Srbiju zbog problema sa zakonom, ali ovdje ima svoje ljude koji bi, ako treba, ubili za njega. Upravo je to ono od čega Radanović drhti sada kada se saznalo za njegovu aferu. On sada dobiva prijetnje preko ozbiljnih ljudi iz podzemlja i brže-bolje je raskinuo vezu iako je zaljubljen u tu ženu. Ona je čak dolazila na snimanje njegovog spota, pratila ga na nastupima, a kada je muž čuo, zvao je Radanovića i objasnio mu da je najbolje da se više ne čuje s dotičnom. Nije trebalo dva puta da kaže, Slobi je sve bilo jasno - priča izvor. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.