JET SET Za dobre pare će promijeniti stav

Marko i Luna ulaze u "Parove": Tražili su ogroman honorar za učešće u rijalitiju

Trenutno pregovaraju s produkcijom

I. Š. / Avaz.ba
31.08.2019 18:11

Marko i Luna

Foto: Arhiv

Marko Miljković trenutno pregovara s produkcijom Happy televizije o učešću u osmoj sezoni rijalitija "Parovi".  

Marko je nakon izlaska iz "Zadruge" značajno podigao svoju cijenu, pa je tako od produkcije tražio 2.000 eura sedmično. 

- Marko je bio vrlo zanimljiv kao učesnik "Zadruge", a mi smatramo da njegov potencijal nije u potpunosti iskorišten i da bi mogao još dosta toga da da rijaliti programu. Pozvali smo ga i on se vrlo rado odazvao, došao je na sastanak raspoložen da pregovara. Rekao nam je da on nema specijalne uvjete, osim novca, jer je stekao dosta iskustva i ima staž kao rijaliti učesnik, pa zato smatra da treba da dobije najmanje dvije hiljade eura sedmično. To je, u njegovom slučaju, prihvatljiv zahtjev, ali još ništa se nismo dogovorili - kaže izvor s Happy TV-a. 

  • Marko i Luna
    Marko i Luna Foto: Instagram

Ukoliko bi s Markom ušla i Luna Đogani u "Parove", njih dvoje bi se zadržali kraće od ostalih ukućana zbog obaveza koje novopečena pjevačica ima napolju.  

- Nama je Miljković rekao da Luna nema želju više da ulazi u rijaliti, ali da bi za dobre pare mogla da promijeni stav. Tražio je 5.000 eura sedmično za njih dvoje, s tim što bi mogli da ostanu u "Parovima" samo do kraja godine. Luna je snimila dvije pjesme i taman bi mogla u rijalitiju da ih lijepo promovira, a poziva za nastupe još nema, pa bi joj učešće u rijalitiju i zbog toga dosta značilo. Marko će uskoro znati odgovor ima li novih uvjeta za ulazak u šou. Za sada su spremni da ispune ono što je Marko tražio, čak i honorar od 5.000 eura sedmično, jer bi njih dvoje napravili odličnu gledanost - dodao je sagovornik. 

Komentari

NA VRH