JET SET

Dara Bubamara voli mlađe: Vijest je odjeknula kao munja, a pjevačica potvrdila da uživa u ljubavi

Otac mu je Vranjac, a majka iz Belgije

Dara Bubamara. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

31.8.2019

Dara Bubamara navodno je započela vezu s biznismenom iz Belgije, izvjesnim Sašom koji ima srpsko porijeklo. Njih dvoje su se upoznali u Novom Sadu, a vezu su pokušali da sakriju od svih. 

- Saša je pola Srbin, pola Belgijanac. Otac mu je s juga Srbije, iz Vranja, a majka iz Belgije, u kojoj je Pešić rođen i gdje živi i radi - ispričao je izvor blizak ovom paru koji je insistirao na anonimnosti, a koji je dobro upoznat s detaljima ove ljubavne priče. 

Dara i Saša su se upoznali u jednom restoranu u Novom Sadu, gdje su njihovi zajednički prijatelji organizirali proslavu.

Dara Bubamara. Arhiv

- Varnice među njima su sijevnule odmah. On je već odavno slušao Darinu muziku i pratio ju je putem štampe, ali i društvenih mreža, pa je bio oduševljen što je imao priliku da je upozna lično, dok je ona odmah odlijepila na njegov fizički izgled, mišiće, osmijeh, ali i mlade godine - prenio je izvor. 

Nakon tog susreta u restoranu, kako nam je rekao, njih dvoje su razmijenili brojeve telefona, ali su se i zapratili putem društvenih mreža, te jedno drugom odmah počeli da lajkuju i komentiraju fotografije. Vrlo brzo su ugovorili ponovni susret, kada su i otpočeli romansu, krijući je od svih.  

Dara je sama potvrdila da je sretna i da uživa u ljubavi, želeći da partner ostane anoniman. 

- Sve što vam mogu reći je da sam sretna i da mi je lijepo. O detaljima ne mogu i neću da govorim, još je rano. Voljela bih da privatni život zadržim za sebe - rekla je Bubamara. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.