JET SET Najpopularniji reper Jasmin Fazlić

Jala Brat za "Avaz" ekskluzivno otkriva: 9. septembra šest novih pjesama od 12 do 18 sati

Numera “Kamikaza” broji skoro 18 miliona pregleda na YouTubeu

N. Ajnadžić

Na dan spektakularnog koncerta “Born in Ghetto” u Sarajevu 13. avgusta, domaćini Jasmin Fazlić, alijas Jala Brat, i Amar Hodžić, odnosno Buba Corelli, zajedno sa slovenskom repericom Senidom Hajdarpašić, umjetničkog imena Senidah, objavili su numeru “Kamikaza”. 

Status najboljih

Bez promocije, najave, reklama, “Kamikaza” je od prvog dana do danas broj jedan u trendingu, a na YouTubeu broji skoro 18 miliona pregleda. Ovim je sarajevski dvojac, potpomognut trenutno jednim od najpopularnijih ženskih izvođača na ovim prostorima, zapečatio status najboljih.

- Sedamnaest miliona pregleda, bez reklama, bez ičega, za malo više od dvije sedmice. Šta da kažem osim da sam presretan, svi mi – kazao nam je Jala Brat, kojeg je naš poziv zatekao u vožnji prema Portorožu. 

Ove brojke dokaz su da su Jala i Buba sa studijom “Imperija” prevazišli svu konkurenciju. A novi album najavljen je za 9. septembar.

- Da, 9. septembra izlazi novi album. Nećemo otkrivati nikakve pojedinosti – ističe Jala Brat.

Publiku su oduševili i činjenicom da su spot za “Kamikazu” snimali mobilnim telefonom, i to prednjom kamerom. Sve troje su sami sebe snimali, a potom su snimke spojili u jedan. 

Mnogo drugačije

Ipak, ekskluzivno za “Dnevni avaz” otkrio je šta je to što publika može očekivati.

- Izaći će svih šest pjesama na taj dan u periodu od 12 do 18 sati. To još niko ne zna. Najbolje je da se publika još malo strpi i vidi šta smo to spremili. Bit će mnogo zvuka, mnogo drugačije – zaključio je Jala. 

Pokorili Ušće

Jala, Buba i Senidah pokorili su prije nekoliko dana Ušće “Kamikazom”. Nastupili su pred milionskom publikom na “Music Week Festivalu”, a svi su uglas s njima pjevali.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na