JET SET

Filmski festival u Veneciji: Monika Beluči blistala na crvenom tepihu dok je pozirala pored bivšeg supruga

Par ima dvije kćerke

Filmski festival u Veneciji. Arhiv

I. Š . / Avaz.ba

1.9.2019

Glavna zvijezda četvrte večeri Filmskog festivala u Veneciji bila je 54-godišnja Monika Beluči (Monica Bellucci), koja je izgledala senzacionalno u crvenoj cvjetnoj haljini i tako svojom ljepotom očarala sve prisutne. 

Monica Beluči se pojavila s bivšim suprugom Vensanom Kaselom (Vincent Cassel) zbog preuređene verzije njihovog filma ''Nepovratni film'' iz 2002., na 76. filmskom festivalu u Veneciji u subotu.  

Ovaj par je bio u braku od 1999. do 2013. godine, a iz njihovog braka imaju dvije kćerke. 

Monika Beluči. PrintScreen

Monika je ispod haljine imala crni kombinezon, preko kojeg se elegantna haljina slijevala na pod. 

Monika Beluči. PrintScreen

Nosila je prirodnu paletu šminke, a izgled je upotpunila naušnicama i crnom elegantnom torbom. Vensan je sve prilagodio događaju kojem je prisustvovao bez svoje nove supruge. Nosio je crne, elegantne hlače i crnu polo majicu. 

Monika je, također, viđena bez svog muškarca Nikolasa L.(Nicolas Lefebvre), za kojeg se vjeruje da je u vezi od maja 2017., četiri godine nakon što se razvela od bivšeg supruga Vensana.  

Priznala je da su neko vrijeme izlazili i da su stvari dobro išle, rekla je za svog novog muškarca: ''Čovjek s kojim dijelim život nema isti posao kao ja, ali on mnogo putuje. Njegov životni ritam nadopunjava moj.'' 

Vensan Kasel. PrintScreen

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.