NA SVE ČETIRI STRANE SVIJETA

Nives Celzijus spominje kalašnjikov, Hana žali za morem, Amra Džeko uživa u Los Anđelesu

Tarik Filipović 7. septembra u Torontu izvodi monodramu „Ćiro“, porodica otputovala s njim

Piše: L. S. R. / Avaz.ba

1.9.2019

Nives Celzijus - Avaz
Rialda Karahasanović - Avaz
Lejla i Tarik Filipović sa sinovima - Avaz
Amra Džeko - Avaz
Milica Todorović - Avaz
+2

Avgust je definitivno iscurio, a to je za mnoge označio povratak svakodnevici – poslovnim obavezama, a stiže vrijeme i za povratak djece u školske klupe.

Poznati su posljednje dane vrelog avgusta iskoristili za još jedno ili kupanje u moru ili odlazak na neku drugu atraktivnu destinaciju.

 Posjeta prijateljima

Nives Celzijus poslednjih dana kupala se u Istri i vjerovatno tamošnje posjetioce plaža dovodila do ludila, a ispod jedne od fotografija na Instagramu napisala je: „Za tebe ja sam kalašnjikov“.

Hana Hadžiavdagić-Tabaković s atraktivnom fotografijom se pozdravila sa sunčanjem i kupanjem te poručila:

-Već mi nedostaje miris mora.

Milica Todorović nedavno je posjetila Dubrovnik, dok se Amra Džeko otisnula preko velike bare. Ona je ovih dana u Los Anđelesu, gdje ima dosta prijatelja, jer je tamo jedno vrijeme živjela s kćerkom Sofijom.

Putovanje s najdražim

Tarik i Lejla Filipović sa sinovima Dinom i Armanom su u Kanadi. Tarik 7. septembra u Torontu igra svoju monodramu „Ćiro“,a s njim su na drugi kraj svijeta otputivali i njegovi najbliži.

Naida Kundurović na Instagramu posljednjih dana otkriva svoju romantičnu stranu. Uz fotografiju na kojoj uživa u zalasku sunca istakla je : -Riječi su suvišne, emocije realne, zahvalnost nepregledna.

Karahasanović na otoku Mikonos

Bh. pjevačica s adresom u Beogradu Rialda Karahasanović posljednje dane avgusta provela je na grčkom otoku Mikonos. Od tamo je objavljivala fotografije koje ostavljaju bez daha, a fanovi su je zasuli pozitivnim komentarima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.