SITKOM

Feđa Isović o nastavku snimanja serije "Lud, zbunjen, normalan“: Konj koji dobiva trku se ne mijenja

Dobro poznata ekipa sredinom avgusta opet se okupila u sarajevskom naselju Hrasnica

Isović: Jedan od najtraženijih scenarista u regionu. Arhiv

Piše: N. Ajnadžić

2.9.2019

Dobro poznata ekipa sitkoma „Lud, zbunjen, normalan“ sredinom avgusta opet se okupila u sarajevskom naselju Hrasnica, gdje je nastavljeno snimanje jedanaeste sezone. 

Svakodnevne situacije

Mustafa Nadarević, Moamer Kasumović, Jasna Žalica... još su ispred kamera, dok iza njih sve nadgleda uigrani dvojac, reditelj Elmir Jukić i scenarista Feđa Isović, koji nam je ovom prilikom i govorio o nastavcima.

- Snimamo u studiju u Hrasnici, ekipa je ista i ispred i iza kamere. Ne bih rekao da ima velikih promjena u odnosu na dosadašnji sadržaj – kaže nam Isović.

S obzirom na to da će novi nastavci najvjerovatnije biti otkupljeni od Nove TV, jedan od najtraženijih scenarista s ovih prostora kaže kako će ih i publika iz naše države moći gledati.

- Publika u Bosni i Hercegovini sigurno će imati priliku gledati nastavke. Veliki je broj epizoda koje još nisu emitirane. Siguran sam da će ih fanovi moći gledati na kanalu Nove BH – ističe Isović.

quote
<p>Imamo&nbsp;<span style="background-color: initial;">još mjesec snimanja, ja mislim. To je više pitanje za produkciju.</span></p>

Veliki humor

Kaže kako će nove epizode biti jednako zanimljive i interesantne kao i do sada.

- Nisam imao ni razloga ni želje da bilo šta mijenjam u dramaturskom smislu. Kako kažu, konj koji dobiva trku se ne mijenja. Tako da će opet tu biti riječ o klasičnom sitkomu, komediji gdje smiješne situacije dovode karaktere do velikog humora. A opet, to su svakodnevne situacije – zaključuje Isović.

Čombe u manjem kapacitetu

- Svi su tu. Nažalost, Čombeta, kojeg igra Miraj Grbić, imat ćemo u manjem kapacitetu. U Americi je, pa nam je nedostupan. Osim toga, sve je isto kao što je i u prethodnoj sezoni snimanja bilo – otkriva Isović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.