JET SET

Miljana progovorila o susretu sa Zolom pa otkrila koju odluku su donijeli

Uskoro ulazi u "Zadrugu"

Miljana i Zola. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

3.9.2019

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nakon burnog raskida i brojnih uvreda koje su uputili jedno drugom, sve su iznenadili zajedničkom slikom na kojoj se ljube, a vijest o njihovom pomirenju odjeknula je kao bomba. 

Povodom cijele situacije, Miljana je riješila da se oglasi i svojim fanovima na društvenim mrežama objasni u kakvim je sada odnosima sa Zolom, ali i koju odluku su njih dvoje donijeli. 

- Ovom prilikom želim da se obratim svim ljudima koji su me podržavali, a naravno i nas... Stigla sam u Bosnu, vratila sam Lazaru stvari, bit ćemo zajedno nekoliko dana do mog ulaska u rijaliti i pričamo uveliko o svemu što se izdešavalo, a moram da priznam, bilo je odvratnih mojih scena, jer sam bila u psihičkom rastrojstvu zbog svega što mi se u prethodnom periodu izdešavalo! Ostat ćemo u dobrim odnosima i dati jedno drugom priliku da u budućnosti promijenimo neke stvari, a hoćemo li biti zajedno, pokazat će vrijeme. Više ništa ne planiramo, jer što smo planirali, nažalost, palo je u vodu. Ljube vas Miksi i Zola - poručila je Kulić. 


Miljana i Zola. Instagram

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.