JET SET

Marko Miljković sa 16 godina pobjegao iz Brusa i živio na račun djevojke i njene bogate majke

Voli luksuz

Marko Miljković. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

3.9.2019

Sadašnji dečko Lune Đogani i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" u mladosti je bio prilično nestašani svojeglav, pa je ocu Dobrivoju i majci Nedeljki zadavao glavobolje jer vrlo često nisu znali gdje se nalaz i je li živ. 

Navodno, Miljković je sa 16 godina pobjegao iz rodnog Brusa s djevojkom u Beograd i s njom živio u vanbračnoj zajednici. 

- Njega su zanimale djevojke, nije ga zanimala škola, on je DJ od sedmog razreda osnovne škole. Više vremena provodio je po zabavama nego u školskoj klupi. Marko je jedva završio srednju školu jer je svega sedmicu pred kraj školske godine imao deset jedinica. Za sve je bio kriv njegov posao, ali i ljubav. 

Bio je ludo zaljubljen u tadašnju djevojku Danijelu, njegovu sugrađanku koja je bila godinu starija od njega. Kad je odlučila da napusti Brus i preseli se u Beograd, on je pobjegao od kuće zajedno s njom. Nisu mogli da zamisle da se razdvoje. Njegovi su ga tražili danima, zamalo se nisu razboljeli jer nisu znali ni gdje je ni je li živ - objašnjava izvor šta je Marko radio u Beogradu. 

Nije bilo govora o povratku u Brus. Danijelina mama ga je upisala u Gimnaziju "Sveti Sava". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.