JET SET

Aca Lukas o sukobu s bivšom: Sonja mi je bušila gume i proganjala me

Izjavio je da ga je Brena razočarala

Sonja i Aca Lukas. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

3.9.2019

Folk pjevač Aca Lukas je ovih dana u klinču s nekoliko kolegica s estrade s kojima je nekada bio u odličnim odnosima, a sada je otkrio da mu je bivša supruga Sonja Vuksanović navodno bušila gume na automobilu. 

Naime, pjevač je izjavio da ga je Brena razočarala onog trenutka kada je stala na stranu njegove bivše supruge Sonje, a sada tvrdi da Vuksanović ima fikcije u glavi jer i dalje tvrdi da je on do danas nije prebolio, a sve piše ''Skandal'', a prenosi ''Srpski telegraf''. 


Aca Lukas. Arhiv

- Ne zanima me što Sonja misli da je nisam prebolio. Mene samo zanima moja kćerka Viktorija, koju imam s njom. Nemojte da me svađate sa ženom s kojom imam dijete. Ona ima fikcije u svojoj glavi jer misli da obilazim oko njene, tj. moje kuće i da je špijuniram. Da hoću da je proganjam, poslao bih nekoga. Ili da hoću, kao ona, da bušim gume, poslao bih nekoga da to uradi. Ona je lično došla ispred moje zgrade da mi izbuši gume, i to svi znaju jer su je vidjeli. Ona je progonitelj i ne znam zašto to radi. Bila je malo bolesna i ljuta. Nemam šta lijepo da kažem za nju, ali neću da kažem ni ružno jer je ona majka mog djeteta, a mene samo ono zanima. Hoću konačno da se razvedem od nje jer bih što prije možda i da se ženim - rekao je folker. 

I potom objasnio da ne želi sporazumno da se razvede od Sonje jer ona traži da joj plaća alimentaciju u visini od nekoliko hiljada eura, te ju je tužio. 


Sonja i Aca Lukas. PrintScreen

- Sonju sam tužio jer je htjela sporazumno da se razvedemo. Ko bi htio da se razvede tako što će da radi za svoju bivšu ženu. Svakako treba da plaćam izdržavanje djeteta, ali da li dijete od osam godina, pored mog plaćanja za njeno školovanje, treba 5.000 eura mjesečno? Čak i da nosi najskuplju garderobu, ne može sve da košta toliko, a ne daj Bože da jede toliko. Ne treba djetetu toliko para, ali neko je želio tu količinu novca. Ne želim da izdržavam nikoga, osim svog djeteta - rekao je iskreno Lukas.  

Folker se osvrnuo i na svađu s Lepom Brenom zbog koje je danima u žiži javnosti, pa tvrdi da je na nju ljut zbog toga što se, po Acinoj priči, pretvarala da mu je drug, a s druge strane ga je pljuvala i pokrivala Sonju dok se sastajala sa Markom Jarićem. 

- Prije nego što sam se zakačio s Brenom, ona je bila na svakom snimanju na "Grandu". Otkad je izbio konflikt više nije dolazila. Možda je imala neki grip koji se zove "Aca Lukas". Možda ja i nisam razlog, ali ne mogu više da je čekam da se sretnemo. Ljudi me stalno pitaju da li je razlog moje svađe s njom to što je upoznala Marka Jarića i Sonju. Nije to razlog jer se Sonja i Marko nisu upoznali kod Brene. Upoznali su se u Beogradu, a viđali su se u Majamiju. Brena je to znala, ali ne ljutim se na nju zbog toga. Nije Brena bila moja žena, nego Sonja. Brena je sama izabrala svoju stranu. Poslije sam je kao drug zvao da je pitam da li dan u Majamiju traje 48 sati. Nisam se naljutio, samo sam htio da se našalim. Ne smatram Brenu krivcem za raspad mog braka, ali je bitno što je ona sjedila sa mnom u kući, a onda je svašta rekla o meni. Nije morala sve to da kaže mojoj bivšoj ženi, mogla je nekoj komšinici. Što me zove na slavu ako sam ja klošar, kockar, govno i slično. Imam dokaze za sve što je rekla. Gledajte je u oči kad je to budete pitali - rekao je Lukas na pitanja od kada datira njegov konflikt s pjevačicom. 

Sonja Vuksanović nije odgovorila na poruku kako bi prokomentirala navode Ace Lukasa do trenutka objavljivanja teksta. 

 

Sonja i Aca Lukas. PrintScreen

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.