SKANDAL

Dok je pijana državna starleta pravila haos po Beogradu i slupala tri auta, suprug i djeca čekali su je kod kuće

Starleta je u hotelu snimila video i objavila ga je na svom Instagram nalogu, opisujući ambijent u kojem boravi

Avaz.ba/Kurir.rs

4.9.2019

Starleta je u hotelu snimila video i objavila ga je na svom Instagram nalogu, opisujući ambijent u kojem boravi - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Dušica Jevđenović Zarubica (27), poznata u Srbiji kao državna starleta, 29. avgusta svojim Mercedesom izgubila je kontrolu i udarila tri parkirana automobila, poslije udesa nije se vratila kući, već je nastavila da se provodi u luksuznom beogradskom hotelu "Hilton".

Ona je u hotelu unajmila luksuzni apartman i nastavila da se provodi, dok su je dvoje djece i suprug uzaludno čekali kod kuće.

- Kada se poslije 13 sati boravka u Policijskoj stanici Savski Venac jedva otrijeznila, dala je izjavu i zapucala pravo u hotel. Za to vrijeme njen suprug čuva njihovu kćerku i njenog sina iz prvog braka. Ona ih je zvala i obećala da će doći kući, ali to nije učinila - kaže sagovornik.

Starleta je u hotelu snimila video i objavila ga je na svom Instagram nalogu, opisujući ambijent u kojem boravi.

- Prelijepa je soba, krevet… Ne volim da pričam, ali čisto da ne šutim. Šesti sprat je, vidi se grad Beograd. Nije loš pogled, tako da ću se, sve u svemu, lijepo odmoriti - pohvalila se Dušica.

Državna starleta, koja ima dijete sa srbijanskim političarom, navikla je da živi na visokoj nozi, pišu tamošnji mediji.

- Voli da se lijepo obuče, ali i da dosta popije. Nikako ne uspijeva da se odvikne od tog poroka, a kada se obeznani, spava i po dva dana. Zbog toga je izazvala karambol i oštetila svoj Mercedes od 11.000 eura. Osim toga, morat će da plati štetu za tri automobila - Renault Lagunu, Toyota Yaris i Tiguan - kaže izvor blizak tamošnjim medijima.

Prema saznanjima beogradskog lista ''Alo'', Dušica je incident izazvala dok je njen suprug Milivoje Zarubica bio na putu.

- Oni koji su Dušicu vidjeli u hotelu, ispričali su da ''nije bila sva svoja“. Ne zna se s kim se provodi u hotelu, u kojem noćenje košta 150 eura, dok noćenje u apartmanima na višim spratovima košta od 250 do 300 eura - dodaje sagovornik.

Dušica je 29. avgusta oko 18:30 sati izazvala karambol i završila u pritvoru. Utvrđeno je da je u krvi imala čak 1,95 promila alkohola, a na trežnjenju je provela više od 13 sati. Njen suprug je odmah poslao advokata, u čijem je prisustvu saslušana.

- Morat će platiti štetu jer je evidentno šta je napravila! Mora i ostaviti alkohol, da se ovakve scene ne bi ponavljale - navodi izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.