JET SET Nikad ljepša

Pamela Anderson nakon kraha ljubavne veze s Adilom Ramijem ponovo blista

Nakon što je raskinula, glumica sija

Al. H./Avaz.ba
06.09.2019 10:38

Pamela Anderson

Foto: Instagram

Pamela Anderson je 90-tih važila za seks-simbol, ali i danas je veoma interesantna muškoj populaciji. Mnogi su bili iznenađeni kada su saznali da je američka glumica u vezi s igračem Marselja. 

Međutim, na kraju je sve završilo onako kako se očekivalo jer njihova ljubavna veza nije potrajala. Francuski mediji prenose da je Pamela odlučila završiti stvari s Ramijem (Adil Rami), ali na prilično okrutan način. Naime, Rami je bio spreman da uđe u brak s Pamelom, te je čak i zaprosio, ali mu je ona rekla da ne želi da se vjenča s njim, te je prekinula vezu.

  • Pamela Anderson
    Pamela Anderson Foto: Arhiv

Ova 51-godišnja glumica je čak 21 godinu starija od Ramija te su u vezi bili nešto duže od godinu. Rami je svojim prijateljima otkrio da je planirao budućnost s njom, te da je šokiran nakon što je ona odbila da se uda za njega, a nakon toga je odlučila da prekine svaki odnos s njim. Ipak, izvor blizak glumici je poručio da je ona to uradila na nesebičan, a ne okrutan način kako su to mnogi shvatili.

- Pamela je prethodnih sedmica bila s Adilom i provodila je vrijeme s njegovim sinovima blizancima. Slomilo joj je srce to što misli da ih on ne viđa često kao što bi trebao, te misli da je ona kriva za to. Odlučila je da više neće biti dio njihovih života i to je zaista nesebičan potez s njene strane. Srce joj je zaista slomljeno, ali život ida dalje - poručio je izvor blizak Pameli Anderson.

  • Pamela Anderson
    Pamela Anderson Foto: Arhiv
Međutim, veoma je vidljivo da Pamela nakon ljubavnog kraha s Ramijem ponovo blista i da joj prija sloboda. 
  • Pamela Anderson
    Pamela Anderson Foto: Instagram

Komentari

NA VRH